spring til hovedindhold

Lars Morell om Inge Bjørn

Få billetter tilbage

Lars Morell om Inge Bjørn

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

22 apr 2024 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Mød Lars Morell, som vil fortælle om sin nye bog:

Inge Bjørn - billedvæver


Om bogen:

"Billedvæver Inge Bjørn er stadig mest kendt for, at hun i 1959-60 deltog i det team, som vævede Asger Jorn og Pierre Wemaëres tæppe Le long Voyage til Århus Statsgymnasium. Denne bog prøver at rette op på denne skævhed ved at gennemgå hendes eget værk som billedvæver. Bogen gennemgår således minutiøst 30 af hendes tæpper skabt mellem 1958 og 2007, og den omfatter både hendes frie værker og offentlige udsmykningsopgaver. Det er tæpperne, det handler om i denne bog, dvs. garner af uld, hør og silke, plantefarvning og tæppernes betydning. I sit værk har hun både været inspireret af historiske tæpper som f.eks. skånske flamskvævninger og fulgt vævekunstens moderne udvikling mod at blive en stoflig og skulpturel kunstart."

Lars Morell er idehistoriker og ekstern lektor på Arkitektskolen Aarhus. Han er desuden forfatter til en lang række bøger om dansk kunst og kunstnere.

Arrangør

Lokation

BOGhandleren Aarhus Kristian F. Møller, Store Torv 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder