Laurits Hyllested: 'Leafer'

09 jul 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 80,00
Billetter DKK 80,00

Laurits Hyllested: ’Leafer’

Den danske komponist og trommeslager Laurits Hyllested inviterer med ’Leafer’ ind i et univers af stærke klare farver, improvisatorisk fordybelse, sansning og samhørighed. Musikken dyrker forholdet mellem det organiske og syntetiske og spiller på elektronisk processering af akustiske instrumenter, i et forsøg på at udvide instrumentets klanglige univers.

Med ’Leafer’ bygger Hyllested videre på arbejdet med at skabe et kompositorisk sprog der integrerer elementer fra rytmisk-, elektronisk- og klassisk musik, med improvisation som en fælles ideologi. Et arbejde der igangsattes med debutudgivelsen ’Darling River’ der bl.a. blev nomineret til ’Årets udgivelse’ og vandt ’Årets komponist’ ved DMA Jazz 2020.

Hvor ’Darling River’ bl.a. handlede om at facilitere et fælles rum for de optil 12 musikere og spillede på musikkens form og struktur, bliver koncerten i Dansepavillonen af en anden mere intim, stoflig karakter – om at gå på opdagelse i sit instrument og forsøge at nå nye fælles stemninger.

En enestående koncert der præsenterer ny musik der endnu ikke har fundet sin form og derfor bliver koncerten også et indblik i en søgende, foranderlig proces og samtidig medskaber til det videre arbejde med musikken.

Line up:

Mathias Holm – keyboards

Rasmus Oppenhagen Krogh – guitar

Cæcilie Balling – violin

Laurits Hyllested – trommer

Døre kl. 18.30

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2021

****
Vedr. corona: Vi følger alle på det tidspunkt gældende regler og restriktioner i ft. koncert- og kulturarrangementer.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke