spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Lebensmelodien - Jødisk musik og stemmer

Afholdt event

Lebensmelodien - Jødisk musik og stemmer

Fra Gratis

Sted

Dato

10 mar 2024 kl. 17:00 - 18:45

Beskrivelse

”Lebensmelodien" er jødiske melodier, musikværker, der blev komponeret og sunget, og nogle gange nedskrevet, mellem 1933 og 1945. Hver livsmelodi er knyttet til en bestemt person eller et bestemt samfund. Orkestret vil kunne opleves for første gang i Danmark den 10. marts i Synagogen i København.

”Mine kære! Før jeg forlader denne verden, vil jeg gerne efterlade jer, mine kære, et par linjer. Når dette brev når frem til jer, vil jeg og vi alle være borte. Vores ende er nær. I kan mærke det, I ved det. Vi er alle dømt til døden, ligesom de uskyldige, forsvarsløse jøder, der allerede er blevet henrettet.”

Sådan skrev den jødiske pianist Salomea Ochs Luft til sin israelske familie i 1943, kort før hun blev deporteret. Stemmer og skæbner som hendes har med projektet ”Lebensmelodien” fået et nyt liv. "Lebensmelodien" blev startet af musikeren Nur Ben Shalom efter at være flyttet til Tyskland for 15 år side, målet var at bringe et andet aspekt af erindring til folk. "Lebensmelodien" ønsker at gøre en ende på den tavshed, der blev skabt af mordet på og deportationen af mange jødiske musikere, og give disse mennesker en stemme og deres musik en scene tilbage. Musikken hjalp dem med at overleve i ghettoerne og lejrene eller med at sige farvel til denne verden, og hjælper nu os med at forstå.

Husk at medbringe billet og billed-ID.


Læs mere om projektet på https://www.lebensmelodien.com...

Copyright billede: Margrit Schmidt

Arrangør

Botschaft der Bundesrepublik Deutschland Kopenhagen

Lokation

Synagogen Kopenhagen, Krystalgade, 12 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .