Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

LESS WIN

Skramlet postpunk til dem der tør. Less Win angriber deres lyttere med nærmest nihilistisk energi. Det seneste album Given Light udkom i foråret 2020 på The Big Oil Recording Company og indeholder 10 sange, der rummer masser af desperation, men også omkvæd, der løfter sig ud af depressionen og op i de højere luftlag. Kan du lide din punk rå, med saxofon som hos Stooges’ Fun House, dragende vokal og masser melodi midt i støjen, så er Less Win dit nye yndlingsband. Oplev dem så tæt på, som man må denne vinteraften i LiteraturHaus.

--------------------------------------

• Venue: LiteraturHaus

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke