LIVE:TALK & Fyraftensøl med bl.a. David Zahle om arkitekturmiljøet i Kbh

17 nov 2017 kl. 16:00 - 18:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K


GRATIS EVENT :: Live-Talk & Fyraftensøl :: Arkitekturmiljøet i Kbh

Besøg af: David Zahle & Josephine Michau & Kristoffer Weiss.

På fredag den 17. nov. kl. 16 sætter kulturordfører Simon Strange (S) fokus på arkitekturmiljøet i Kbh gennem en live-talk med:

  • David Zahle: Stjernearkitekt, partner i BIG, medlem af Kunstakademirådet, fagdommer, censor og tv-vært.
  • Josephine Michau: Direktør for Arkitekturfestivallen (CAFx) med en passion for, og evne til, at samle miljøet og formidle arkitektur bl.a. gennem film.
  • Kristoffer Weiss: Rådgiver, forfatter, debattør, blogger, anmelder, redaktør og ...arkitekt med internationalt netværk.

Samtalen tager temperaturen på det københavnske arkitekturmiljø og gæsterne deler deres tanker om, hvor miljøet bevæger sig hen i øjeblikket.

Bagefter er der mulighed for at drikke fyraftensøl med gæsterne i Kulturtårnet på Knippelsbro.

KULTURLIVET:LIVE

Københavns kulturliv bliver vendt i en række Live-Talks & Fyraftensøl i tårnet på Knippelsbro.

Valget handler ikke kun om politikere og partier. Det handler i høj grad også om de kulturelle og kreative miljøer, der er med til at skabe den by, vi bor i.

I live-samtalerne giver nogle af de centrale kulturaktører i København, der er med til at skabe og forandre vores by et indblik i de forskellige kulturmiljøer inden for natteliv, kunst, musik, mode, arkitektur, skatebording og kulturentreprenørskab.

Samtalerne tager pulsen på den del af kulturlivet, som gæsterne er eksperter i, og kigger ind i de fremtidige udfordringer.

PRAKTISK

Samtalerne, der live-streames kl 16 på Facebook (simonstrange.copenhagen), foregår i Kulturtårnet på Knippelsbro, hvor der er plads til 10, der kan lytte med på egen mobil. Efter samtalerne har lytterne mulighed for at drikke fyraftensøl med Live-Talk-gæsterne omkring kl. 17.Der er Mikkeller-øl på fad og naturvin på køl og en god udsigt over havnen.

Du kan booke gratis billet via Billetto. Entré til Kulturtårnet i døren uden billet: 20 kr.

Gratis billet

Salg lukket