Local Cooking

eventet sluttede

Local Cooking

Billetter fra DKK 210,00

Dato

24 sep 2015 kl. 16:00 - 21:00

Beskrivelse

Local Cooking inviterer til Farmers Market og fællesmiddag i Holstebro.

Til arrangementet vil du som gæst både kunne møde kokkene og de lokale producenter og smage på alle de retter, som restauranterne har fået vurderet af et kompetent dommerpanel tidligere på dagen. Retterne består af minimum 75% lokale råvarer. Som gæst får du lov at smage fantastiske retter kreeret af Midtjyllands bedste råvarer. Retterne er specielt fremstillet til konkurrencen og til middagen får du unik lejlighed til at smage mad fra restauranter i hele Midtjylland.

Middagen bliver serveret ved fælles borde på Uddannelsescenter Holstebro. Food Organisation of Denmark og Visit Holstebro glæder sig til at byde jer velkommen til en unik og helt lokal smagsoplevelse.

Middagen og markedet henvender sig til alle, der har interesse for mad og lokale fødevarer og er nysgerrige på at smage de midtjyske restauranters bud på årets lokale ret.

Arrangementet er en del af det nationale koncept Local Cooking, som du kan læse mere om her: https://www.facebook.com/localcooking2015

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .