eventet sluttede

Look Mum No Computer (UK)

DKK 95,00

Sted

Dato

21 nov 2019 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

LOOK MUM NO COMPUTER gæster RUST til et brag en elektronisk koncert torsdag den 21. november.

LOOK MUM NO COMPUTER er en elektronisk artist fra London, der tager sine hjemmelavede maskiner med ud for at spille høj musik. Han bruger det meste af sin tid på at sidde og arbejde med sine mange selvopfundne instrumenter, og han gør, hvad han kan, for at undgå computere - medmindre han skal sende en mail.

Du har uden tvivl set en af hans mange opfindelser et sted på internettet. Om det er en cykel med indbyggede synthesizere og trommemaskiner, et flammekasterorgel eller en helt tredje af hans skøre påfund, så er det uden tvivl noget, der har forundret og imponeret. 

En kombination af disse skøre opfindelser og velskrevne sange gør showet med LOOK MUM NO COMPUTER til noget, som du ikke vil gå glip af.

Der er ingen tvivl. Det her bliver på ingen måde kedeligt eller trivielt!

21. NOVEMBER – RUST, KØBENHAVN

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .