Event aflyst

Loppeguld på Eternitten 20. juni

DKK 50,00 - DKK 175,00

Sted

Dato

20 jun 2020 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Vores 3. loppegulds-arrangement afholder vi d. 20 juni. Kom og være med til at kræmmerhygge!

Markedet er både for dig, der er professionel kræmmer og dig, der som privatperson bare gerne vil have sorteret ud i klædeskabet, solgt børnenes tøj - eller legetøj, eller måske mener, at du har en masse guld på loftet, som andre kunne få glæde af!

Loppeguld på Eternitten er Aalborgs nye, hyggelige loppemarked på Eternitten - ti minutters gang fra centrum. Markedet bliver afholdt på den store parkeringsplads på Poul Larsens Vej 2 - og der vil være mulighed for parkering til både standlejere og besøgende på markedet.

Vores stande er dejligt store - hele 2,5 x 5 m faktisk og der er mulighed for at leje borde til din stand (180 x 75) og tøjstativer (begrænset antal), men man er også velkommen til at tage sine egne borde og tøjstativer med!

Leje af stand 2,5 x 5 m 175 kr.
Leje af bord 180 x 75 cm 75 kr
Leje af tøjstativ 50 kr

Markedet har åbent fra 10-16 for besøgende. For standlejere er der mulighed for at sætte stand op fra kl 09 og pladsen skal være ryddet igen kl 17.

Udlejning af stande foregår via billetto og skulle du have spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at skrive til os på loppeguldpaaeternitten@gmail.com

Er vi så uheldige, at det skulle blive dårligt vejr på dagen, giver vi desværre ikke pengene retur, men det er muligt at sætte parasol, pavillon el. lign. op.

Arrangør

Hvad end du er professionel kræmmer eller privatperson, der bare gerne vil have sorteret ud i klædeskabet, solgt børnenes tøj - eller legetøj, eller måske mener, at du har en masse guld på loftet, som andre kunne få glæde af - så er det nu du skal slå til!

Loppeguld på Eternitten er Aalborgs nye, hyggelige loppemarked på Eternitten - ti minutters gang fra centrum. Markedet bliver afholdt på den store parkeringsplads på Poul Larsens Vej 2 - og der vil være mulighed for parkering til både standlejere og besøgende på markedet.

Vores stande er store og rummelige - faktisk 2,5 x 5 m og der er mulighed for at leje borde til din stand (180 x 75 ) og tøjstativer (begrænset antal), men man er også velkommen til at tage sine egne borde og tøjstativer med!

Vi afholder marked hver 3. lørdag i måneden og er du på jagt efter loppeguld har markedet åbent fra 10-16. For standlejere er der mulighed for at sætte stand op fra kl 09 og pladsen skal være ryddet igen kl 17.

Udlejning af stande foregår via billetto og skulle du have spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at skrive til os på loppeguldpaaeternitten@gmail.com

Er vi så uheldige, at det skulle blive dårligt vejr på dagen, giver vi desværre ikke pengene retur, men det er muligt at sætte parasol, pavillon el. lign. op.

Lokation

Poul Larsens Vej 2, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .