Loppemarked 5. maj

05 maj 2013 kl. 08:30 - 10:30

Onkel Dannys Plads , (til højre for Øksnehallen) , 1700 København V

Stadepris: 425,- (kan deles mellem to), et stade måler ca. 3x3 meter.
Tilmelding: Køb billet ved at klikke på 'find billetter', følg instrukserne ang. betaling og registrering af navn og email. Derefter modtager du en billet (kvittering for indbetaling) pr. mail som printes og medbringes på markedsdagen. Klik venligst på 'læs mere' for vigtig info! 

Praktiske forhold: På selve dagen møder du op kl. 08.30. Hvis du ankommer i bil vil der oftest være mulighed for at parkere på den store parkeringsplads foran Øksnehallen. NB: Man må under ingen omstændigheder køre ind på pladsen med bil! Ladcykler kan medbringes på pladsen. 

For at komme på plads henvender du dig til enten Fanny eller Bella (arrangører) og får udleveret et nummer. Du finder os ved at kigge efter vores navne skilte. Pladserne bliver fordelt efter nummer og først til mølle princippet. Markedet åbner kl. 10:00 og kører frem til kl. 16:00 hvor vi pakker sammen og tager alt med os så vi efterlader pladsen i pæn og opryddet stand. 

Vi blander os ikke hvad du sælger, uanset om det er nyt eller gammelt, dog undtaget at du ikke må sælge mad, drikkevarer eller andet spiseligt. Vi tilbyder gode toilet forhold og 'prøverums faciliteter' inde i Beboerhuset som ligger til venstre for indgangen af Onkel Dannys Plads.

NB: Er du tilmeldt et marked og har betalt, og du så finder ud af du alligevel ikke kan deltage, kan du bytte din stade plads til et senere marked hvis du senest torsdag inden markedet om søndagen giver skriftlig besked på onkeldannysloppemarked@hotmail.com. Hvis du senere end dette tidspunkt forsøger at melde fra er det for egen regning og penge gives ikke retur.

Onkel Dannys Loppemarked er Vesterbros fedeste marked med alt fra vintage tøj, hatte, børnetøj, klassiske marskandiser varer, LP'er, kitch og kunst, m.m. 

Vi
 har det hele til det halve og er et af vandhullerne for storbyfolket, uanset om det er de sejeste chicks, hipsters eller børnefamilier. Onkel Dannys Loppemarked er en super hyggelig måde at tilbringe en søndag i godt selskab, enten som gæst eller stadeholder. Alle er velkomne!


For mere info: 
Billet 1

Salg lukket