spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LYOE/MICHELSEN

Afholdt event

LYOE/MICHELSEN

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

24 mar 2023 kl. 20:00 - 25 mar 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

Mathias Lyø og Mads Michelsen slår pjalterne sammen i en lydligt omsluttende live-performance.

Mathias er guitarist i bandet Fugleflugten og debuterede i 2021 som solo-artist under aliaset LYOE. Singlerne Citrus og Relations blev begge samlet op af P6 beat. Mads arbejder som lyddesigner og komponist i filmbranchen og har senest leveret musikken til TV-serien Bad Bitch. Han er herudover trommeslager, blandt andet som del af Bandina ié.

Til koncerten vil LYOE/MICHELSEN ur-opføre hinandens numre samt ny-komponeret fælles musik som er skrevet specifikt til begivenheden. Inspirationerne tæller navne som Ultraista, The Knife, Venetian Snares, Boards of Canada og Weval. Musikken er instrumental, legesyg, energisk og håndspillet og koncerten vil blive afviklet i et lydligt omsluttende, kvadrofonisk setup.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .