spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Mads Mathias Quartet feat. Karmen Rõivassepp.

Afholdt event

Mads Mathias Quartet feat. Karmen Rõivassepp.

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

To førende unge jazz profiler mødes.

Mads Mathias er en af de hotteste jazz navne i Norden og er da også blevet kaldt den ukronede crooner konge i rosende anmeldelser for sin kompromisløse album produktioner og med koncerter i snart det meste af verden fra Forbidden City Concert Hall i Beijing til Royal Albert Hall i London.

Den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp, har gjort kometkarriere. Med udgangspunkt i sin nuværende hjemby Aarhus har hun på få år opbygget en stor og trofast fanskare. Hun har tydeligt styr på de musikalske traditioner og bevæger sig legende let mellem mainstreamjazz, latin og nutidige toner.

Både Karmen og Mads er fremragendes sangere og komponister, men de er også begge virtuose scatsangere - noget som man kommer til at opleve ved denne koncert, ligesom der også vil blive sunget udødelige duet-klassikere!

Med sig har de nogle af Danmarks førende musikere: på piano ‘dansk jazz svar på Quentin Tarantino’, Peter Rosendal, der med sit lette touch og originale udtryk altid en en fornøjelse at være til koncert med.

Morten Ankarfeldt på bas, og Janus Templeton på trommer der med solidt swing, varme og charme, rutineret og med stort overskud binder musikken sammen.

Lineup:

Karmen Rõivassepp: vokal

Mads Mathias: vokal/sax

Peter Rosendal: piano

Morten Ankarfeldt: bas

Janus Templeton: trommer

Lokation

kulturhuset islands brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .