Majbritte Ulrikkeholm , “Farvel, kære sofa” -et sang foredrag

10 okt 2018 kl. 19:30 - 21:30

GRO Lightworkers , Tølløsevej 1, Hvalsø Station, 4330 Hvalsø

Majbritte Ulrikkeholm

Farvel, kære sofa

Et sang-foredrag

om at rydde op i sit liv og ændre sine kærlighedsspor

I efteråret 2018 udkommer Majbritte Ulrikkeholms bog Farvel, kære sofa, som er to års optegnelser hun har gjort under et omfattende livsoprydningsforløb.

Det er en fortælling om at rydde op og rive ned for at give plads til det nye og om at give sig selv det, man et helt liv har ventet på, skulle komme fra en anden. Det er en fortælling om at tage ansvar for det, der er forfaldet i det ydre såvel som i det indre. Det er en fortælling om at sige farvel til det trygge for at gå det nye og uventede i møde. Men allermest er det en fortælling om at gøre op med sin fortid og ændre sine indgroede kærlighedsspor.

Majbritte voksede op hos en psykisk syg mor, og som voksen blev kærlighedsrelationerne ikke et sted, hvor hun fandt styrke og fred men et sted som kunne koste både hendes selvværd, selvrespektog sjælefred. I mange år fulgte hun sporene fra barndommen, indtil hun en dag besluttede at arbejde sig ud af den følelsesmæssige afhængighed, der havde fulgt hende gennem livet. Hun besluttede at sætte sit gamle, forfaldne hus i stand og lade det være et symbol på en forvandling i det indre.

Majbritte vil fortælle om, hvordan hun under forløbet genfandt kontakten til sin sjæl, om hvordan hun stille forsonede sig med fortiden, og om hvordan hun på mystisk vis mødte sin elskede, da hun havde fundet sig selv og ikke længere ledte efter kærligheden.

Det er et sang-foredrag om at være pilgrim på rejse i hjertet, men det er også en hudløst ærlig beretning om, hvor svært det kan væreat sige farvel til en udtjent sofa, når man føler, det er den sidste tryghed, man har.

Farvel, kære sofa er en fortælling om at tage afsked og om alt det nye og smukke, der kan finde vej til de tomme rum, når vi tør sige farvel til det, der ikke tjener os mere. Sidst men ikke mindst er det en fortælling om at lade sig støtte af livets nådige hånd og om atopleve kærlighedens store mirakel.

Foredraget er en håndsrækning til mennesker, der ønsker at gå nye veje med rligheden; men kan i ligeså høj grad være en inspiration til mennesker, som ønsker at finde modet til transformation på andre områder i livet.

Standard

Salg lukket