Mandeweekend for kvinder: Hemmeligheden om mænd

14 feb 2020 kl. 18:00 - 16 feb 2020 kl. 15:00

"Fyrregården", Matolievej 14, 4573 Højby

Efter mange opfordringer og henvendelser fra kvinder, der er ærgerlige over, at de ikke må være med, når vi laver kurser i mandeidentitet, maskulinitet og mandens seksualitet, laver vi nu et kursus for kvinder om mænd:

HAR DU NOGENSINDE prøvet det dér med at undre dig over, hvorfor en mand gør, som han gør?
Eller at han ikke rigtigt forstår dét, du siger eller gør?


På "Mandekursus for kvinder: Hemmeligheden om mænd" går vi i dybden med, hvordan en mand tænker - og hvorfor.

Retreatet foregår på den lækre "Fyrregården" i Odsherred - så du får de bedste, rolige rammer til at dykke ned i at lære at afkode mandens ord og kropssprog - og hvordan du kan udtrykke dig for bedre at komme igennem med dit budskab til ham.

Men vi stopper ikke dér. Det afgørende er, at du udvikler din egen evne til at udtrykke, hvad du har brug for - og for at kunne dét, er du nødt til at kunne mærke hvad det er - og turde at bede om det.

Vi giver dig viden om, hvordan mænd fungerer - og redskaber til at kunne navigere i mødet mellem manden og dig. I har lige dele ansvar for at det lykkes, og du kan ikke gøre det for ham, men du kan lære at tale så du bliver hørt, og forstå mandens svar.


HVEM ER DU?
Om du er single eller i parforhold, er underordnet - mekanismerne er de samme i mødet mellem mand og kvinde.

Deltagerne er kvinder, som vil have det maksimale ud af livet. kvinder der søger det tosomme, kærlige, respektfulde og nysgerrige møde med manden.

Din alder er ikke vigtig - for alle deltagerne trækker på hinandens livsvisdom, livsperspektiver og konkrete erfaringer.

Så hvis du er nysgerrig på mænds verden - og på hvordan DU kan blive bedre til at navigere i den, er du en oplagt deltager til det her kursus.


SÅDAN FOREGÅR DET
Weekenden bliver en blanding af oplæg og øvelser. Vi arbejder med jeres erfaringer fra hverdagen og med at I deler jeres erfaringer og gode og dårlige oplevelser. Fokus er forståelse og ny indsigt i dig selv og kommunikation med det modsatte køn, med mulighed for at deltagerne lærer af hinandens erfaringer og hjælpes ad med at få større indsigt i mandens adfærd.

Vi faciliteter det hele - så du får maksimalt udbytte og kan tage hjem med ny læring om dig selv, nye værktøjer og perspektiver på dét, du synes er svært - og indsigt i, hvordan mænd og kvinder (også) tænker, føler og er.

Resten af tiden sørger vi for hyggelig stemning, du kan hoppe i boblebadet, få en afslappende massage (af kvindelig massør), gå tur ved stranden og blive blæst igennem, slappe af på dit værelse eller fortsætte samtalerne med de andre deltagere i fællesområderne.

Vi sørger for lækker økologisk, vegetarmad under hele opholdet.
Desuden vil der være kaffe, the og vand - og lidt snacks og søde sager.

DINE UNDERVISERE
Bastian Larsen
Bastian er sexolog, kærlighedscoach og parterapeut. Hans hovedtema er: ”Har du det kærlighedsliv du har brug for?” Han arbejder med at hjælpe folk med at finde ud af, hvad der forhindrer dem i at nå deres kærligheds mål, vende deres forhindringer og frustrationer til noget positivt og tage styring på sit eget kærlighedsliv, så de når derhen, de har brug for at være.
Han har desuden arbejdet med parforhold, sex og samliv som journalist i mere end 25 år og været på besøg i stort set alle de alternative kærlighedsmiljøer og seksuelle subkulturer, der findes.

Anders Witzel
Anders er MandeMentor, lifecoach og parterapeut. Han har beskæftiget sig med personlig udvikling i mere end 20 år, både professionelt og privat. Anders brænder særligt for arbejdet med det maskuline og mænd, og kommer med en specialviden om, hvorfor mænd gør, som de gør, som han elsker at dele ud af - og udfordrer kærligt både mænd og kvinder på deres egne forestillinger om kønsroller og hvordan vi omsætter vores idealer til konkrete handlinger.

Surprise-underviser
Vi arbejder hårdt på at få en surprise-underviser på besøg til et kortere, men spændende indslag i weekenden. Det bliver et indslag, som vil skubbe kærligt til dig - i retning af nysgerrighed på samspillet mellem det maskulint styrende og feminine overgivende.


DET PRAKTISKE
Opholdet foregår på den lækre Fyrregården i Højby i Odsherred. Stedet rummer en række værelser til 1-4 personer, så priserne på opholdet afhænger af, om du vil sove alene eller dele et værelse med én eller flere.

Fyrregården har både lækre fællesarealer, udendørs boblebad, kort afstand til stranden og i det hele taget bare en lækker, rolig og rar stemning.

Undervisningen foregår i den store sal, hvor der er god plads til os alle sammen. Spisningen sker ved langbordet i den hyggelige spisestue.

Du kan se billeder og læse lidt om stedet på:
https://bit.ly/35pBeyT

PRISER OG RABAT
Prisen afhænger af, hvilket værelse, du vælger:
Enkeltværelse: 4000 kr. pr. person.
Dobbeltværelse: 3500 kr. pr. person.
Tre- eller firemands-værelse: 3000 kr. pr. person.

Der er plads til maks. 20 deltagere - så book med det samme, så du er sikker på, at få din plads.

Hvis I er flere som gerne vil sove på værelse sammen, finder vi ud af det. I skal bare sørge for at købe samme billettype - og helst samtidig, så andre deltagere ikke når at købe samme type billet.

Hvis du ønsker at booke tid til massage under opholdet, får du information, når du har tilmeldt dig, om hvordan du gør.

---
Vi glæder os helt vildt til at møde dig!

Hilsener fra
Bastian og Anders.

Enkeltværelse DKK 4.000,00 + DKK 69,00 gebyr
Dobbeltværelse i dobbeltseng (bredde 140 cm) pr. pers. DKK 3.500,00 + DKK 69,00 gebyr
Dobbeltværelse (køjesenge) pr. pers. DKK 3.500,00 + DKK 69,00 gebyr
3-pers. værelse pr. pers. DKK 3.500,00 + DKK 69,00 gebyr
4-pers. værelse (køjesenge) pr. pers. DKK 3.000,00 + DKK 69,00 gebyr
Enkeltværelse Salg lukket
Dobbeltværelse i dobbeltseng (bredde 140 cm) pr. pers. Salg lukket
Dobbeltværelse (køjesenge) pr. pers. Salg lukket
3-pers. værelse pr. pers. Salg lukket
4-pers. værelse (køjesenge) pr. pers. Salg lukket