eventet sluttede

Martin Kanstrup show - Thybo or not Thybo

DKK 120,00

Sted

Dato

30 mar 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Stand-up, musik, sang og show. Martin Kanstrup er nu klar med sit første landsdækkende show Thybo or not Thybo, og vi er så heldige, at han lægger vejen forbi Sjørslev på sin tour. Der er garanti for en ”gur awten” når Martin tager os under sine vinger og guider os igennem en aften med lune, musik, sang, underfundighed og gode grin. Martin Kanstrup leverer musikalsk komik serveret med jysk lune. En aften der byder på dialekt, grin og ikke mindst hygge.

Billetpris: 120 kr. plus gebyr, incl. kaffe, the og kage. Øl og vand kan købes.

Tid og sted: Onsdag den 30. marts 2022 kl. 20.00 til ca. 22.00 i Sjørslev Sognegård, Sognegårdsvej 41, Sjørslev, 8620 Kjellerup

Arrangør: Egnscentrets Kultur- og Aktivitetsforening

Arrangør

Lokation

Sjørslev Sognegård Sjørslev Sognegård, Sognegårdsvej 39, 8620 Kjellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .