spring til hovedindhold

MASS live at A-HUSET

MASS live at A-HUSET

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

14 jul 2024 kl. 16:00 - 20:00

Beskrivelse

60,- PRE-SALE / FORSALG eller 85,- AT THE DOOR / I DØREN
DOORS AT 15:00 CONCERT AT 16:00

Mass er et band i tæt kontakt med dets grænsesøgende natur. Bandets tre unge musikere fra henholdsvis Hylke og Lemvig stræber målrettet efter at betræde urørt terræn i musikken. De eksperimenterer og sætter jazz i en moderne kontekst, særligt gennem deres komposition og samklang. På et kompositorisk plan leder musikken efter åbne rum mellem formleddene, hvor intimitet og intention blomstrer. Klangligt finder kontrabassen, saxofonen og de nære, sydende trommer sammen i en ligeværdig og energisk kommunikation. I 2022 meldte bandet sig på banen med debut-EP’en ”shitpigeon”. Udgivelsen har cementeret gruppens plads på den eksperimenterende scene i Danmark og er siden blevet nomineret til DMA Jazz i kategorien “Årets Nye Navn”.

Generelt søger Mass musik, der først og fremmest er kompromisløs og ærlig. Bandet ser det hårde og rå som værende tilsvarende stærkt og smukt som det umiddelbart pæne. I deres kompromisløse kompositioner søger Mass væk fra det polerede. Denne søgen efter ærlige idéer kommer til udtryk i stærke og vilde bevægelser såvel som i det stilfærdige og skrøbelige. Udtrykket er både basalt og intellektuelt stærkt. Denne modsætning er ikke den eneste man kan finde i gruppens dna. At opleve Mass kan være hårdt og blødt. Musikken er målrettet og søgende. Kompositionerne er stædige og rækker samtidigt ud i snoede, uvisse bugtninger. Det er svært at beskrive lyden af Mass uden at det modsatte vil være akkurat lige så sandt. Musikken er uformelig, mangefarvet, elastisk og stærk. Deraf navnet.

hjemmeside/blog: https://masstriomass.blogspot.com/
brickyard hill (live session): https://www.youtube.com/watch?v=SzFaDHK_c_0
med dig (live session: https://www.youtube.com/watch?v=dMt9iz6FKCE
shitpigeon (ep): https://open.spotify.com/album/0awTlH7CwHnKF3lM17rQzc?si=dvT_VoY4TfC6Lm0Q4lVS2Q
review af shitpigeon: https://jazznyt.blogspot.com/2023/02/mass-shitpigeon-mass-stream.html

Arrangør


Lokation

Institut for (X), Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder