spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Medicinsk Museion x Sisters Hope: Meditation i urtehaven

Afholdt event

Medicinsk Museion x Sisters Hope: Meditation i urtehaven

Fra DKK 150,00

Sted

Flere tidsrum

15 august 2023 - 17 august 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

I en hemmelig gårdhave bag Medicinsk Museion gemmer sig en grøn oase. Her inviterer vi til meditation med den prisvindende performancegruppe Sisters Hope.

Sommerferien er måske ovre, tiden løber igen fra dig, du er på vej hjem fra arbejde. Stop op, træk vejret, sænk skuldrene og kom til en eftermiddag i selvforkælelsens tegn. Sisters Hope vil guide dig gennem meditationen ”Poetisk selvøvelse” omgivet af lydbilleder, duftende blomster, fuglekvidder og vildtvoksende ukrudt.

”Det Poetiske Selv” er centralt i Sisters Hope's performance-metode. I alle mennesker findes et poetisk landskab. Et usynligt eller uopdaget sted i vores indre, som Sisters Hope vil guide os til at forløse og udfolde.

Før meditationen kan du nyde et stykke valgfri kage og drikkelse i vores gårdcafé som en del af arrangementet (inkluderet i billetten). Billetten udløser derudover en fribillet til museet, der kan bruges på en valgfri dag.

Sisters Hope er en prisvindende performancebevægelse, der står i spidsen for en ny bølge af performancekunst i krydsfeltet mellem kunst, aktivisme, forskning og dannelse. Siden 2007 har de skabt nye sanselige måder at være i verden på gennem kunsten. Senest har de slået dørene op for ‘Sisters Hope Home’ i Hedehusene– et femårigt performance-værk, der kombinerer kunstnerisk forskning, kunstnerresidens og interaktive performanceoplevelser.

Praktisk info:

15. + 17. august

Kl. 16:30-17: Meditation ”Poetisk Selvøvelse”

Mellem 15-16.30: Café (drikkelse og kage inkluderet i billetten skal indtages inden meditationen og kan ikke anvendes på andre dage)

Billetpris: 150 kr.

Adgang via porten ved siden af museets hovedindgang i Bredgade 62 og Fredericiagade 18.

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .