Meget mere Serigrafi - bliv superbruger på 4 torsdage

DKK 1.400,00

Sted

Dato

12 maj 2022 kl. 17:00 - 09 jun 2022 kl. 21:00

Beskrivelse

Underviser: Mai-Britt Amsler
4 torsdage 12/5 - 19/5 - 2/6 og 9/6alle dage kl 17-21

Her er kurset for dig der:
- allerede har været på serigrafi-introkursus eller har kendskab til serigrafi
- savner inspiration til at komme igang med egne motiver
– har lyst til at arbejde videre med flerfarvetryk
- drømmer om tid til fordybelse og få teknikken ‘ind under huden’.

På kurset får du en inspirations-indsprøjtning, så du for alvor kan komme igang med at lave dine egne motiver. Du vil blive præsenteret for simple metoder som er lige til at gå til, og som nemt kan overføres til rammerne. Hvis du har egen computer med kan du også arbejde digitalt f.eks. lære at klargøre fotos til tryk. Der tages udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau.
Du lærer at rakle dine egen rammer op og belyse med dine egne motiver hvis du ikke har deltaget i værkstedets introkursus.
Derudover skal vi selvfølgelig trykke en hel masse. Du vil få en indføring i trykbordene og lære hvordan man tilpasser flerfarvetryk. Der vil være mulighed for at teste tryk på forskellige materialer med den samme ramme. Du vil lære hvordan man undgår at farven tørrer i vævet, hvorfor ‘slip’ er vigtig i papirtryk og hvor mange gange man skal rakle når man trykker på stof. Der vil være masser af tips, tricks og feedback at hente og god tid til at få styr på teknikken.

Materialerudgifter:
I kursusprisen er indehold oprakling af første ramme.
Der vil være materialeudgifter til yderligere rammer, trykfarver samt papir og tekstiler der afregnes efter forbrug til værkstedet.

Arrangør

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.

Lokation

BIBLIOTEKET, 3. sal BIBLIOTEKET, 3. sal, Rentemestervej 76, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .