Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Metal Mekka - Deadnate, Nakkeknækker & Sun Dog

Afholdt event

Metal Mekka - Deadnate, Nakkeknækker & Sun Dog

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

22 okt 2021 kl. 20:00 - 23 okt 2021 kl. 01:00

Beskrivelse

Sun Dog

Kan du huske dengang, du ville gå en lille omvej? Det var af stien bag parcelhuskvarteret og du ville lige kunne nyde fem minutter i det grønne inden du igen trådte ind i den højtelskede hverdag. Hvordan du denne julidag nød duften af sommerens blomster og lyden af fuglenes fejring af livets mange facetter. Husker du momentet, hvor det gik op for dig noget havde forandret sig. Lyset faldt fra tre sole, verden duftede som mødet mellem Narnia, Midgård og en planet endnu ikke betrådt?  Da Sun Dog trådte frem og tilbød dig piben udlånt af Gandalf – eller rejste du et helt andet sted hen?

Nu får du muligheden for at mindes og opleve igen. Sun Dog træder igen ind på scenen og forvandler momentet til en rejse i virkeligheder. Drik af heksekedlen med multifarvede orgeltoner, riffs som inkarnere eventyr, trommer med rytmen af tusinder eventyrføder og forsangerens varierede fortællerstemmer. Vi skal afsted. Hvor man vi skal hen?Nakkeknækker

Nakkeknækker hørte tydeligvis efter, da der blev agiteret for at ungdommen må og skal udslette alverdens gamlinge for at gøre verden til deres verden. Musikken føles som at pumpe en blanding af ligvæske, miltbrand-forurenet crack og flybrændstof i årerne. Det er musik, så intens at hjertet dit næppe blot stopper, men falder ud, har du nået en alder over 35.     

Ikke at fortiden forsages. Man kan lugte gravånden og Nakkeknækker har tydeligvis haft hænderne i en stærkt døds(metal) inficeret muld, og har fundet ligene efter de mest ækle dødsmetalskabninger. Og indtaget af dem. Guitarerne giver følelsen af at få tørret rådden hjernemasse af kroppen med et ligklæde – alt i mens trommerne pulverisere hele den krop. Millimeter for millimeter. Et stort spørgsmål er dog hvor længe medlemmerne i bandet kan proklamere sig blandt de levende. Forsangeren lyder ej levende. Nærmere som er han kravlet ud af graven for at mæske sig i dig, dig og mig – og bestemt godt kunne se et bandmedlem som en snack.

Se bandet inden de bliver ædt.

 

Deadnate
Som en højkvalietselsker, kærtegner Deadnate din krop med kreativitet og variation.  Varierede riffs danser riffs blidt over ørelapperne, fremkalder gåsehud og  bærer dig mod den musikalske lille død.  Og som bølgerne begynder at skvulpe og ilden begynder at at mere end ulme. Så sætter Deadnate fut på den. Tyngden rammer som et trykluftsbor fra himlen, der får kroppen til at synge med.  Vokalen kommanderer dig til at udøve selvkontrol – indtil du får lov til at give slip og forenes foran scenen i patos og fortabelse. Og så…..rammer bløde toner fra sangeren og verden bliver igen blid. For et sekund.  Det er her vi ved det bliver godt foran scenen. At latexlagner skal lægges ned får vi ikke glæde i sved og..

Deadnate synes kalkulerede. På bedste vis. De ved, hvordan de får musikken til at gribe hele dit væsen og formår at forene en legende tilgang til musikken med tæv og skønhed.

Tidsplan

Dør 20:00

Sun Dog 21:00

Nakkeknækker 22:00

Deadnate 23:00

I døren stiger prisen med 10.kr for Metal Mekka medlemmer og 20.kr hvis man ikke er medlem af Metal Mekka. 

Lokation

Kansas City Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .