★ MICHAEL MONROE [FIN] GRAND REZERVA [S] @ HIGH VOLTAGE ★

25 okt 2019 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ MICHAEL MONROE [FIN] GRAND REZERVA [S] ★ 25. OKTOBER @ HIGH VOLTAGE ★

Vi er ovenud stolte og begejstrede over, igen at have muligheden for at præsentere, en ægte levende legende og et true rock 'n' roll icon.. selveste Michael Monroe!

Michael Monroe spillede sidst hos os i 2016 og der lagde han, sammen med sit sublime band, det hele ned med et rock show, som ikke er set før eller siden og det gør han med stor sandsynlighed igen d. 25. oktober.
Se her et udpluk af ord der blev bundet på den oplevelse...

“Se, der er ord som “tøjlesløst”, ”balstyrisk” og ”halsbrækkende”. Der er skamredne begreber som ”den ultimative rock’n’roll” og ”alt dét, det hele handler om”. Michael Monroes koncert i Københavns førende rocktempel, High Voltage, fredag aften fortjener samtlige de beskrivelser samt en styrtsø af supplerende superlativer…”

6/6 - Steffen Jungersen


“Koncerten på High Voltage fredag nat vil gå over i historien som et af de bedste hårdrock-shows på dansk grund. Nogensinde.”
- Peter Béliath, Metalized

“Den bedste rockkoncert på HV- og måske på dansk grund nogensinde.. overhovedet!”

- Martin ‘Love Gun’ Jensen, High Voltage


Kender du ikke Michael Monroe, så har du her en guide til mandens myte og meritter, velskrevet af en af landets allerfineste og førende rock- og metal skribenter Peter Béliath. Læs det HER

Denne koncert vil blive udsolgt, så tøv ikke med at købe din billet i forsalg, nu og her her!

Vi snes og spred ordet!

ENTRÉ 200,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+