Michael Williams

Studiestræde 52, 1554 København
27 maj 2021 kl. 19:00 - 23:59
Super arrangør

Michael Williams indleder 2021 med et brag og tager på sin første headliner tour, hvor han svinger forbi Pumpehuset den 11. februar.

Det hele startede med en Youtube-video, men i dag har Michael Williams slået sit navn fast på den danske hiphopscene. Han er en performer i særklasse, der altid får sit publikum med på en heftig fest. Den ukronede mosh-pit konge glæder sig til at levere et energisk og fortryllende show - også selvom det i disse corona-tider nok stadig ikke går an at lave mosh-pit foran scenen i Pumpehuset.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke