spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Min yndlingssaga #1: Flomændenes saga og Gisles saga

Afholdt event

Min yndlingssaga #1: Flomændenes saga og Gisles saga

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

06 nov 2018 kl. 19:30 - 21:20

Beskrivelse

Min yndlingssaga #1:

Oversætterne og litteraturformidlerne Annette Lassen og Erik Skyum-Nielsen fortæller om hver deres yndlingssaga


Islændingesagaerne er Nordens største bidrag til verdenslitteraturen. I 2014 udkom de i en komplet nyoversættelse, så samtlige sagaer nu kan læses på et moderne og mundret dansk. Det store oversættelsesprojekt involverede nogle af vores fremmeste oversættere og blev ledet af redaktør og oversætter Annette Lassen, lektor på Københavns Universitet, Den Arnamagnæanske Samling.

SAGAAFTENER I NORDORD
Vi har bedt fire af oversætterne om at hver især udvælge en af deres yndlingssagaer, som de fortæller om i vores litteratursalon NordOrd, før de besvarer spørgsmål fra salen.

Denne aften fortæller Annette Lassen om Flomændenes saga og Erik Skyum-Nielsen om Gisles saga. Læs mere om vores sagaaftener her på nordatlantens.dk

Arrangeret i samarbejde med Islands Ambassade i anledning af Islands 100-års suverænitetsjubilæum.

Nordatlantens Venner og studerende
Der er en billetrabat på 25% til studerende og medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt studiekort eller medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .