Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MINI-FOLDEWORKSHOP: LÆR AT LAVE MM-STJERNER!

Event aflyst

MINI-FOLDEWORKSHOP: LÆR AT LAVE MM-STJERNER!

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

17 dec 2013 kl. 18:00 - 18:45

Beskrivelse

Lær at lave MM-stjerner til Virkvärftets mini-foldeworkshop!

Til workshoppen lærer du at lave stjerner i millimeterpapir og/eller pink papir. Du får materialer til at lave 3 stjerner og får vejledning undervejs. Når du er færdig, kan du gå hjem og folde videre og pynte op til julen.

Vi byder på julekonfekt og drikkevarer. I lokalerne er der samtidig åbent i design pop-up shoppen Oe26, så du kan kombinere folderierne med julegaveindkøb - se mere om Oe26 her:

https://www.facebook.com/Oe26design

NB! Vi afholder samme arrangement søndag d. 15. december kl. 11.00-11.45:

http://billetto.dk/mini-foldeworkshop-laer-at-lave-mm-stjerner

Lokation

Virkvärftet, Oehlenschlægersgade 26, kld. th., 1663 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .