Mission sund ved Michelle Kristensen

08 feb 2017 kl. 19:00 - 20:30

Ommersysselhallen, Stangerumvej 14, 8983 Gjerlev


MISSION SUND

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt

Om foredraget

  • Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring.
  • Med konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan deltagerne selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning, kan give livsglæden et kæmpe løft. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel.
  • Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

Deltagere i Ommersyssel På Vægten har fået tilsendt en kode til deres billet på e-mail.

Billet

Salg lukket