Mød verdens mest inspirerende mand Nick Vujicic (Life without Limits)

Stavnsholtvej 41, 3520 Farum
10 jun 2022 kl. 18:00 - 21:30
Billetter DKK 495,00
Billetter DKK 495,00

Hvordan ville du leve dit liv, hvis der ikke var nogen grænser? Hvilken person ville du være? Hvad ville du foretage dig? Og hvad ville du udrette i dit liv?

Tilslut dig den største og mest dybtfølte motivations-event i 2022. Mød, Nick Vujicic, verdens mest inspirerende mand den 10. juni i Farum Arena. 

 DU kan OGSÅ lære, hvordan du kan leve et LIV UDEN GRÆNSER!

Indimellem møder man personer i sit liv, hvis historie, budskab og de praktiske redskaber, de tilbyder, har potentiale til at ændre ens livsforløb til et stort eventyr.

Sådan en person er Nick Vujicic. Nick har ingen arme, ingen ben og ingen bekymringer, og han ændrer menneskers liv over hele verden med sin historie, budskab og redskaber til, hvordan vi kan leve et liv uden grænser, uanset vores omstændigheder.

Nicks budskab er blevet et youtube-fænomen (set af mere end 200 millioner mennesker), er forfatter til to bøger, rejser over hele verden og taler til tusinder og atter tusinder af mennesker lige fra skolebørn til multinationale virksomheder for at hjælpe dem til at leve et LIV UDEN GRÆNSER.

Nick blev født uden arme og ben. For de fleste ville dette være en stor forhindring, men for Nick er det blevet det en udfordring i at triumfere.

Som barn blev han chikaneret, skubbet, gjort grin med og stillet mange spørgsmål af de andre børn. Der var mørke perioder med stor fortvivlelse, men Nick anstrengte sig bevidst for at sejre og drømme stort.

Da han indså, at det handlede om, hvordan han opfattede sin egen situation, forandrede Nick sit livsforløb. Han havde et formål, et kald.

Hans resultater, på trods af sit handicap, er en konstant påmindelse om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, alle kan overvindes. Nick Vujicic vil tilbyde dig et udfordrende ståsted, hvor du kan gøre brug af dine unikke evner og medfødte gaver.

I løbet af LIFE WITHOUT LIMITS guider Nick dig gennem en indsigtsfuld metode til at opnå storhed, uanset den situation du befinder dig i.

Nick er et levende bevis på succes i livet ved at vælge den rette indstilling. I en alder af 24 år har han fuldført to uddannelser inden for henholdsvis regnskab og finansiel planlægning.

Han er formand for såvel en non-profit organisation i USA som flere virksomhedsforetagender i Australien.

Nick har en enorm evne til at fængsle mennesker med sin pulserende humor og karisma. Nick vil hjælpe dig til at åbne en ny horisont inden for alle områder af dit liv.

Nick vil gennem sine historier, budskaber og praktiske redskaber give dig dybe svar og løsninger på følgende områder:

• Personlige kriser – hvordan tackler du dem og kommer videre?
• Problemer i personlige forhold
• Udfordringer inden for karriere og job
• Udfordringer med helbred og handicap
• Selvdestruktive tanker og følelser
• At tackle hændelser uden for din egen kontrol
• Hvordan du rækker ud og hjælper andre
• Hvordan du finder ligevægt mellem krop, sind, hjerte og ånd.

Nick vil dele med os, hvordan kraften ved at tage de rigtige beslutninger i livet vil sørge for, at vi aldrig giver op, men i stedet rejser os og opnår den lykke, vi fortjener.

Du kan godt forvente at blive misundelig på denne mand uden arme og ben. Nick Vujicics liv beviser, at alt er muligt for DIG!

Programmet for Life Without limits i Farum Arena

18.15.– Dørene til Arena åbner
19.00-20.30 – Life Without Limits foredrag med Nick Vuijicic
20.30-21.00 – Pause
21.00 -21.30 - Life Without Limits spørgsmål & svar med Nick Vuijicic

Kom og mød Nick Vujicic i 2022s største motiverende event, og bliv inspireret til at blive alt, hvad du kan blive!

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke