Moderne pli med humor og charme på arbejdspladsen!?

23 mar 2018 kl. 12:30 - 15:30

Soulhouse, Hørsholmsgade 20, 2200 København


Moderne pli med humor og charme på arbejdspladsen!?

På denne workshop vil du, som direktør, leder, HR-konsulent, arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsmand lære, hvordan organisationen kan skabe et sundt arbejdsmiljø, så vi undgår at komme i situationer, hvor en medarbejder eller leder føler sig udsat for seksuel chikane på arbejdspladsen.


HUMAN DIRECTION og GLIFBERG PROCESSER sætter sammen med en række skuespillere med Lai Yde i spidsen, fokus på hvordan vi som mennesker og kolleger kommunikerer.

På vores mini-workshop kredser vi om intimsfærer, samtalepraksis, ledelse, samarbejde, femininitet og maskulinitet. Fra god kemi til flirt over mod seksuel chikane både for kvinder og mænd.

På arbejdspladser er det vigtigt, at vi finder den rette balance at være sammen på. Hvor vi kan være sammen på en måde, så vores grænser respekteres og omgangstonen er let uden at være intimiderende for den enkelte. Vi har alle sammen forskellige grænser. Det, der er ok for nogle, er måske voldsomt grænseoverskridende for andre. Det er en balance, som for en del kan være svær at finde.

Når det skrevne ord ikke er nok...

Man kan desværre ikke skrive vandtætte retningslinjer for ”korrekt opførsel”, men små situationsspil med dygtige skuespillere kan nemmere beskrive de hverdagssituationer, hvor misforståelser, konflikter og subtil chikane ofte opstår. Det er nemmere at gøre en gruppesamtale mere konkret og løsningsorienteret, når alle i rummet lige har set den samme situation spillet. Når det er professionelle skuespillere, der spiller, kan vi spole tilbage og afprøve løsningsforslagene - og se hvordan små ændringer kan gøre underværker.

Få en sjov og lærerig eftermiddag, hvor du med humor, smil og 6 skuespilsværktøjer får sat spot på, hvordan arbejdsmiljøet også bliver sundt hos jer.


Rammeprogram for dagen:

  • Velkomst ved Birgitte Glifberg, konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER
  • Vi sætter scenen ved Lai Yde, HUMAN DIRECTION - fra den gode tone, til flirt over mod seksuel chikane
  • Dialog - hvordan ser det ud hos jer? og hvilken kultur har I mon på jeres arbejdsplads?
  • Cases og små situationsspil med Lai Yde, skuespillerne Jeppe Christoffersen og Shanna Kristine Pedersen
  • Hvad tager vi med? Hvad har vi mon lært? ved Birgitte Glifberg
  • Afrunding – og hvad nu? med det psykiske arbejdsmiljø hos jer? ved Birgitte Glifberg og Lai Yde

Billet

Salg lukket