Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mønstre og Monstre – Glyptotekets lerværksted for voksne

Afholdt event

Mønstre og Monstre – Glyptotekets lerværksted for voksne

Fra DKK 30,00

Sted

Flere tidsrum

16 februar 2023 - 23 februar 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mønstre og Monstre – Glyptotekets lerværksted for voksne

16. februar kl. 17-18.30 og 19-20.30 // 23. februar kl. 17-18.30 og 19-20.30

Sidste chance for at besøge Glyptotekets lerværksted! Vi gentager succesen fra efteråret og åbner eksklusivt vores værksted op for voksne på to udvalgte datoer, inden værkstedet lukkes ned. Lad dig inspirere af Glyptotekets unikke arkitektur og udfold din kreativitet i værkstedet.


Program
Aftenen indledes med på en omvisning i museets ældste udstillingsbygning tegnet af arkitekt Vilhelm Dahlerup. Her kigger vi nærmere på museets vægge, gulve og lofter, der er dækket af forunderlige mønstre, groteske monstre, blomster, dyr, muslingeskaller og englevinger. Og vi kommer ind på det til tider vanskelige samarbejde mellem arkitekten og den bestemte bygherre Carl Jacobsen.

Dernæst kan du slippe kreativiteten løs i museets værksted og skabe lerværker med inspiration fra museets detaljerige bygning. De færdige værker udstilles på en kæmpe udstillingsvæg og udgør sammen et imponerende fælles kunstværk, der vokser over tid.

I værkstedet bliver du hjulpet i gang af vores værter, og det kræver absolut ingen forkundskaber at deltage.

Mødested for omvisning er i Informationen.


Mere om mønstre og monstre
Værkstedet Mønstre og Monstre indgår i fejringen af 125-året for Glyptotekets indvielse med særligt fokus på den ældste del af museet tegnet af arkitekt Vilhelm Dahlerup. Læs mere om værkstedet her og læs mere om museets jubilæum her.

Billetten inkluderer entrébillet til museet hele dagen, så du kan opleve museets samlinger ifm. arrangementet. I museets café Picnic kan du spise aftensmad eller nyde et glas. Husk at reservere bord her.

Voksne: 145 kr.
Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 115 kr.
Årskortholder/under 18 år: 30 kr.
Billet giver adgang til hele Glyptoteket på dagen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger og udvalgte arrangementer.


Praktisk
Vær opmærksom på, at Glyptotekets lerværksted er udviklet til børn og deres voksne. Nogle af møblerne i værkstedet er derfor lave.

Et værsksted med omtanke
Forklæderne i værkstedet er fremstillet af gamle udstillingsbannere fra museets facade og produceret af den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden. Alle møbler i værkstedet er bygget af genanvendte materialer fra en tidligere udstilling, og leret bliver genanvendt, når værkstedet er lukket.

Værkstedet er realiseret i et samarbejde med Kurtzweil Udstillingsdesign, og de specialfremstillede gipsstempler i værkstedet er udviklet sammen med kunstner Ida Retz Wessberg.


Tak for støtte
Værkstedet Mønstre og Monstre er generøst er støttet af Carlsbergfondet, Ny Carlsberg Fondet og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Projektet er en del af Kickstart Kulturturismen, som er støttet af Dansk Storbyturisme og Wonderful Copenhagens Kulturtestlab.

Leret til værkstedet er sponseret af Cerama.

Arrangør

Ny Carlsberg Glyptotek is an art museum of international stature in the centre of Copenhagen. The Glyptotek houses over 10,000 works of art, from the Mediterranean cradle of Western culture to the Danish and French art from the 19th and 20th centuries.

Lokation

Ny Carlsberg Glyptotek Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .