MORGENKAFFE & MUTATIONER – med Hauge Í Gongini Djernis

DKK 38,00 - DKK 50,00

Sted

Dato

17 jun 2022 kl. 09:00 - 10:00

Beskrivelse

Kom på morgenomvisning i udstillingen Mutationer i selskab med kunstneren Hauge Í Gongini Djernis, der fortæller om værkerne og besvarer spørgsmål. Vi byder også på kaffe og en croissant.

På udstillingen Mutationer går Hauge Í Gongini Djernis (f. 1996) og designeren Barbara Í Gongini (f.1966) i kunstnerisk dialog. Hvad betyder den færøske arv, hvordan resonerer den i værkerne og skaber forbindelser mellem uld og algoritme?

Hauge Í Gongini Djerni er født i København og går på Kunstakademiet i Trondheim. Han arbejder både digitalt og analogt. Hans værker befinder sig på tærskelen mellem den fysiske verden, der omgiver os, og den syntetiske digitale virkelighed, som vi reelt befinder os meget i.  Som halv færing arbejder han med sit tilhørsforhold til en natur og et land båret af minder og fortællinger. De digitale rekonstruktioner kan ses som et udtryk for et minde om et land.

Morgenrundvisning
På Mutationer udstiller Hauge Í Gongini Djernis skulpturelle installationer og videoværker, der går i dialog med udvalgte designs og kollektioner af Barbara Í Gongini.

Under denne særlige morgenrundvisning i udstillingen samtaler han med Mai Misfeldt og besvarer spørgsmål om værkerne. Læs mere om udstillingen på nordatlantens.dk/mutationer

Arrangementet indgår i Art Week 2022 og varer 60 minutter.

Billetten (50 kr) inkluderer en kop kaffe og en croissant.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Arrangør

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .