spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Morten Schantz Trio i Hørhaven, Sorø Jazz festival

Afholdt event

Morten Schantz Trio i Hørhaven, Sorø Jazz festival

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

30 jul 2023 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Morten Schantz Trio i Hørhaven

30. juli 2023 14.00 - ca. 16.00

Morten Schantz – piano, Morten Ankarfeldt – kontrabas, Janus Templeton - trommer

Hørhaven, Hørhavevej 1, Vinstrup, 4250 Fuglebjerg

Morten Schantz har turneret i det meste af verden siden sit gennembrud med JazzKamikaze i 2005 og har høstet stor international anerkendelse med sine soloplader, senest sit originale elektro/ fusionsorkester, Godspeed.

Der er dog noget helt særegent over Schantz’ akustiske trio med to af dansk jazz fineste musikere: Janus Templeton og Morten Ankarfeldt. Disse tre musikere har i snart 15 år forfinet deres unikke sammenspil, som ofte nærmer sig telepati, hvilket har bragt dem langt ud over landets grænser.

Trioen udgiver i 2021 en helt ny plade med titlen “Dynasty”, som emmer af Schantz’ kompositoriske evne til at blande genrene sammen til en særegen lyd ikke mindst i hænderne på Ankarfeldt og Templeton.

Trioen har tidligere udgivet to plader, som bl.a. har kastet DMA Jazz-nomineringer af sig, herunder “Årets Komponist” for udgivelsen “Unicorn”, som var en eventyrlig rejse på de vestafrikanske sletter og ind i de arabiske medinaer.

I 2011 udgav trioen debuten, ”Conveyance”, som satte trioen på landkortet med deres cross-over mellem jazz, klassisk og popmusik. Begge plader har bl.a. været populære på DR’s P8 Jazz radiokanal.

PRESSEN SKREV

“Telepatisk sammenspil– løfter gruppen op i helt exceptionelle højder … en gruppe, der hvilke skiller sig ud”
JAZZWISE (UK)

“Dansk jazz har med Morten Schantz fået et navn af international klasse”
POLITIKEN (DK)

”Albummet er uhyre vellykket, formfuldendt og vedkommende.”
GAFFA (DK)

“Schantz evner at skabe så spændende en dramaturgi, som o1e får musikken )l at eksplodere og udfolde sig i melodiske hooks så grandiost, at de kunne gøre sig på et stadium. Godspeed er det tæJeste sofis)keret jazzfusion kommer på ren popmusik”
ALL ABOUT JAZZ (US)

“Morten Schantz er et navn, vi kommer til at høre meget til på den europæiske jazz scene i mange år frem”
THE GUARDIAN

Søndag d. 30. juli 2023 kl. 14.00

Morten Schantz, Morten Ankarfeldt og Janus Templeton.

HØRHAVEN, Hørhavevej 1, Vinstrup, 4250 Fuglebjerg

Entré:

Billet 200,-

Billet med tapas og 2 drinks 400,-

Arrangør

Hørhaven er et økologisk landbrug og Bed & Breakfast, med plads til 12-14 overnattende gæster. Hørhaven afholder jævnligt arrangementer.

Lokation

Hørhaven Bed & Breakfast, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .