Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mount Eerie koncert i Poesiens Hus

Afholdt event

Mount Eerie koncert i Poesiens Hus

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

22 jun 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

UDSOLGT! Køb i stedet billet til MOUNT EERIE EKSTRA KONCERT, 22. juni kl. 17:00: EKSTRA KONCERT BILLET

Obs: der kan komme ganske få billetter frigivet til koncerten kl. 20 - snup en billet til Ekstra koncerten hvis du vil være sikker!

MOUNT EERIE spiller koncert 22. juni kl. 20:00 i Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København N.

Mount Eerie drager i forsommeren '23 på turné i USA og Europa, og et nyt album er på vej - nogle af de helt nye sange hérfra kan opleves til koncerten.

Med yderst begrænsede pladser, har musikelskere her en enestående mulighed for at komme helt tæt på denne musiske ener.

Anmelderrost og med en fanbase der elsker ham, gør manden bag navnet Mount Eerie, musiker og producer Phil Elverum (tidl. Microphones) alt på sin helt egen måde. Mount Eeries koncert i Chicago inkluderer en talk med Hrishikesh Hirway (Song Exploder), og i Bruxelles spiller Mount Eerie for at fejre Harry Smiths 100 års fødselsdag - Bruxelles koncerterne inkluderer film og samtale med Phil Elverum.

Om der tilføjes ekstra oplevelser 22. juni i den nedlagte kirke der rummer Poesiens Hus på Nørrebro, vides endnu ikke, men et er sikkert: Denne juni aften bliver helt speciel.

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .