eventet sluttede

MusikCamp 2021 på Musikefterskolen i Humble

DKK 2.000,00

Sted

Dato

25 jul 2021 kl. 17:00 - 31 jul 2021 kl. 14:00

Beskrivelse

MUSIKCAMP 2021 

En drømmeuge for musikglade unge fra 12-15 år!

Den 25. – 31. juli 2021 afholder Musikefterskolen i Humble vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med musik. MusikCamp er for alle - uanset om du er nybegynder eller har spillet musik i mange år.

Hvor: Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble
Hvornår: 25. - 31. juli 2021
Hvem: Unge mellem 12 og 15 år
Pris: 2000kr
Tilmeldingsfrist: 30. juni 2021

Musik
På MusikCamp får du masser af kompetent og inspirerende musikundervisning. Vores dygtige undervisere tilbyder sang og musik fra morgen til aften med bl.a. musikalsk morgenvækning, sang før og efter alle måltider, workshops og koncerter.

Du bliver en del af en sammenspilsgruppe, hvor du med hjælp fra en underviser spiller sammen og øver frem mod campens afslutningskoncert. Derudover er der også rig mulighed for at forme grupper og jamme i fritiden.

Camp
Der er en masse musik på programmet under MusikCamp, men der er også masser af hygge og tid til at forme nye venskaber, spille spil, bordtennis, rundbold, gemmeleg, bålhygge og andre hyggelige aktiviteter.

“Det er både en MusikCamp, men også en social camp, hvor man får skabt en masse nye venskaber på tværs af landet. Man oplever så mange ting og får rigtig mange minder med hjem, selvom man kun er der i en uge.”
- Christopher van Diemen, tidligere campdeltager

Du bliver indkvarteret på et elevværelse sammen med en anden campdeltager, og vores økologiske køkken står for maden gennem ugen. Vi tager højde for allergier og diæter (kød, vegetarisk og vegansk), og vi sørger for toplækker mad til alle måltider.

Afslutning
MusikCamp rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie er inviterede. Her går alle bands på scenen og viser, hvad de har øvet på i løbet af ugen.

“Jeg husker den sidste dag som noget særligt. Man pakker, ser sine nye venner i øjnene og tænker: “Hvor blev tiden af?”. Det siger meget om, hvad campen er, og hvad den skaber. Mange kommer og kender ikke nogen overhovedet, men den allersidste dag går alle rundt med tårer i øjnene over at skulle sige farvel til de nye venner.”

- Christoper van Diemen, tidligere campdeltager

COVID-19
Campen afvikles i overensstemmelse med de på det tidspunkt gældende retningslinjer. Hvis campen - mod forventning - skulle blive aflyst som resultat af Covid-19-restriktioner, vil billetprisen blive refunderet.

Arrangør

Lokation

Musikefterskolen i Humble Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .