Event aflyst

Nat i Naturen - Boserup Skov

Gratis

Sted

Dato

02 maj 2020 kl. 17:00 - 03 maj 2020 kl. 09:00

Beskrivelse

Nat i naturen 2020

Kom med ud og oplev Boserup Skov når mørket falder på og nattens lyde breder sig mellem træerne. Til Nat i Naturen d. 2.-3. maj får du en unik mulighed for at sove under åben himmel blandt de store bøge, anemoner og nattergale!

Nationalpark Skjoldungernes Land og Boserupgård Naturcenter inviterer til Nat i Naturen, hvor du kan opleve Boserup Skov efter mørkets frembrud og prøve at overnatte i skoven. Det er normalt ikke tilladt at overnatte udenfor de opsatte shelters i Boserup Skov, men denne aften har vi fået særlig tilladelse til overnatning, hvilket betyder at du har en unik mulighed for at opleve, hvad skoven byder på om aftenen og natten.

Der vil være bål til madlavning og hygge samt være forskellige aktiviteter i løbet af aften.

Aftens program

kl. 17:00 Velkomst og introduktion til arrangementet ved naturvejleder Sofie Clauson-Kaas

Efterfølgende gør vi klar til natten og bygger bivuakker, opsætter hængekøjer og sætter telte op.

Kl. 18:00 Optænding af bål bag Traktørstedet. Du kan medbringe egen aftensmad til grill, pande eller pind og tilberede det i fællesskab med os andre over bålet.

Der vil i løbet af aftenen være forskellige typer af aktiviteter. Der vil være fællessang omkring bålet og Brorfelde Observatorium kommer forbi og hjælper os med at se på stjerne.  

Medbring selv

Man skal selv medbringe telt, hængekøje eller presenning. Rafter og snor til bivuak kan lånes af Boserupgård Naturcenter. Vi hjælper gerne med vejledning og opsætning.

Medbring egen mad, tilbehør og drikkevarer. Det vil være muligt at låne snobrødspinde og bålpander. I skal også selv medbringe service (kopper, bestik, tallerkner m.m.)

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi har begrænset plads så kræver det tilmelding. 

Vi glæder os til at se jer til en nat i skoven!

Tilkøb hos Fjordlandet Outdoor

For at gøre det let for flere at deltage i dette NAT I NATUREN arrangement, tilbyder den lokale virksomhed Fjordlandet Outdoor leje at telt og feltseng, og mulighed for deltagelse i madlavning over bål og efterfølgende spisning både til aften og næste morgen.

Link: Tilkøb af telt, feltseng og/eller madlavning

LEJ ET TELT – op til 5 personer

Oplev en nat i Skoven uden selv at skulle medbringe et telt.

I får et lækkert bomuldstelt i vandafvisende kvalitet med plastikbund og ståhøjde, og med plads til maks 5 personer.

Gør det selv – I slår selv teltet op / ned – Kr. 500,-

Comfort – I skal bare flytte ind og kan koncentrere jer om alt det andet – Kr. 700,-

LEJ ET TELT – op til 9 personer

Oplev en nat i Skoven uden selv at skulle medbringe et telt.

I får et lækkert bomuldstelt i vandafvisende kvalitet med plastikbund og ståhøjde, og med plads til maks 9 personer.

Gør det selv – I slår selv teltet op / ned – Kr. 800,-

Comfort – I skal bare flytte ind og kan koncentrere jer om alt det andet – Kr. 1000,-

LEJ EN FELTSENG

Få en god nats søvn - slip for at ligge på jorden med en feltseng.

Med en kvalitets feltseng slipper du for at medbringe eget liggeunderlag og får samtidig en mere behagelig nat i skoven.

Gør det selv – udleveres + returneres sammenklappet i taske – Kr. 75,- per seng

MAD OVER BÅL – aften + morgen

Deltag i fælles madlavning over bål med lokale økologiske råvarer fra Fjordlandet og urter sanket i skoven.

Maden er delvist forberedt og I tilbereder selv det sidste.

Aften – vi sanker urter efter årstiden og laver en lækker gryderet med økologisk kylling + lår og grønt fra Hegnsholt hønseri. Snobrød til dessert.

Morgen – vi rister vores egen granola af økologiske havregryn og div. økologiske tørrede frugter. Hertil økologisk Yoghurt m/u smag. Vi laver rør- eller spejlæg fra Hegnsholt over bål, hertil brød og bønner.

Med-madlavning Aften + morgen: Kr. 225,- /voksen, kr. 125,-/børn inkl. service, hyldeblomstsaft / vand til maden og bål-kaffe efterfølgende.

Læs mere om Fjordlandet Outdoor

Arrangør

Skjoldungernes Land er Sjællands første nationalpark. De 170 km2 rummer enestående natur og kulturhistorie i smukke landskaber kun 30 min. fra København

Lokation

Boserupgård Naturcenter Boserupgård Naturcenter, Boserupvej 84, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .