spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nat i tårnet - drømme

Afholdt event

Nat i tårnet - drømme

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

30 mar 2019 kl. 20:00 - 31 mar 2019 kl. 10:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

NAT I TÅRNET - DRØMME

Kom med til en nat i et drømmende univers i det gamle, rystende brotårn på Knippelsbro! Tårnpassere Sofie og Caroline inviterer for anden gang i tårnets historie til NAT I TÅRNET - denne gang under temaet DRØMME og godt ledsaget af folkene bag podcast-serien Drømmespil!

NATTENS PROGRAM

Kl. 20:00 - Natsnack. Let tapasanretning serveres for nattens gæster.

Kl. 21:30 - Radiobiograf om drømme.

Kl. 23:00 - GODNAT og drøm godt!

Kl. 8:00 - Morgentallerken m. kaffe og te. 

Kl. 9:00 Drømmestation: Fang og forevig.

DRØM DIG VÆK

Vi ligger os godt til rette og lytter til udvalgte afsnit af Drømmespil. I hvert afsnit forsvinder vi ind i et inddragende lydunivers, hvor en unik drøm bliver fortalt af drømmerne selv. Det er radio, du mærker. Du skal både ud i galaksen og bade i en sø af spinat. 

DRØMMESTATION

Hvad drømte du i nat? Drømme er flygtige, og kan hurtigt fordufte inden de bliver fortalt. Men vi vil gerne ind i din drøm og sovende bevidsthed. Vi opstiller en drømmestation, hvor du kan dele og forevige din drøm fra natten i tårnet.

PRAKTISK

Medbring liggeunderlag (pga. plads er det kun tilladt at medbringe liggeunderlag til 1 person). Det er i tårnets café muligt at købe drikkevarer, kage og salte snacks under hele NAT I TÅRNET. Natsnack, morgentallerken samt kaffe/te under hele arrangementet er inkluderet i billetprisen.Der er i tårnet wc og vask, men ikke mulighed for at gå i bad.

PRIS 350,- (billetten inkluderer entré, natmad, radiobiograf, morgentallerken og fri kaffe/te under hele arrangementet).

NAT I TÅRNET er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Arrangør

Kulturtårnet arbejder på at skabe et kulturhus i det ene brotårn på Knippelsbro. Mens kommunen renoverer brotårnet, låner vi forskellige lokaler i København for at afprøve koncepter. Kulturtårnet på Knippelsbro er støttet af Københavns Kommunes Kultu

Lokation

Kulturtårnet På Knippelsbro Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .