Nat i tårnet - drømme

Knippelsbro, 1400 København K
30 mar 2019 kl. 20:00
31 mar 2019 kl. 10:00
Super arrangør
Billetter DKK 350,00
Billetter DKK 350,00

NAT I TÅRNET - DRØMME

Kom med til en nat i et drømmende univers i det gamle, rystende brotårn på Knippelsbro! Tårnpassere Sofie og Caroline inviterer for anden gang i tårnets historie til NAT I TÅRNET - denne gang under temaet DRØMME og godt ledsaget af folkene bag podcast-serien Drømmespil!

NATTENS PROGRAM

Kl. 20:00 - Natsnack. Let tapasanretning serveres for nattens gæster.

Kl. 21:30 - Radiobiograf om drømme.

Kl. 23:00 - GODNAT og drøm godt!

Kl. 8:00 - Morgentallerken m. kaffe og te. 

Kl. 9:00 Drømmestation: Fang og forevig.

DRØM DIG VÆK

Vi ligger os godt til rette og lytter til udvalgte afsnit af Drømmespil. I hvert afsnit forsvinder vi ind i et inddragende lydunivers, hvor en unik drøm bliver fortalt af drømmerne selv. Det er radio, du mærker. Du skal både ud i galaksen og bade i en sø af spinat. 

DRØMMESTATION

Hvad drømte du i nat? Drømme er flygtige, og kan hurtigt fordufte inden de bliver fortalt. Men vi vil gerne ind i din drøm og sovende bevidsthed. Vi opstiller en drømmestation, hvor du kan dele og forevige din drøm fra natten i tårnet.

PRAKTISK

Medbring liggeunderlag (pga. plads er det kun tilladt at medbringe liggeunderlag til 1 person). Det er i tårnets café muligt at købe drikkevarer, kage og salte snacks under hele NAT I TÅRNET. Natsnack, morgentallerken samt kaffe/te under hele arrangementet er inkluderet i billetprisen.Der er i tårnet wc og vask, men ikke mulighed for at gå i bad.

PRIS 350,- (billetten inkluderer entré, natmad, radiobiograf, morgentallerken og fri kaffe/te under hele arrangementet).

NAT I TÅRNET er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Profile picture
Kulturtårnet
Kulturtårnet arbejder på at skabe et kulturhus i det ene brotårn på Knippelsbro. Mens kommunen renoverer brotårnet, låner vi forskellige lokaler i København for at afprøve koncepter. Kulturtårnet på Knippelsbro er støttet af Københavns Kommunes Kultu
eventet sluttede

Nat i tårnet - drømme

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke