Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NIELSEN – OG EFTER… Nielsen / Nordic Song Festivals koncert-eksperimentarium

Afholdt event

NIELSEN – OG EFTER… Nielsen / Nordic Song Festivals koncert-eksperimentarium

Fra Gratis

Sted

Dato

21 mar 2022 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Nordic Song Festivals koncerteksperimentarium ”De 5” – program 3.

NIELSEN – OG EFTER… Nielsen – Carl, selvfølgelig. Et berusende møde med hans musik, men også med flere af de komponister, som han efterfølgende har inspireret. Blandt de spørgsmål, som undersøges i koncerten, er Carl Nielsens betydning for dansk og nordisk musikkultur: Hvordan er han f. eks. forbundet med tidens øvrige kunstliv? Hvad var forholdet mellem ham og hustruen Anne Marie? Hvordan var hans livs- og kunstsyn? Og så videre.

Koncerten vil blive en blanding af musik og inspirerende foredrag.
Program
Værker af Carl Nielsen, Hans Gefors, Matti Borg, Ib Nørholm, Per Nørgaard, Bent Sørensen, Hans Abrahamsen m.fl.

Medvirkende
Gitta-Maria Sjöberg, sopran
Lisa S. Olsen, sopran
Julia Bielefeld, sopran
Eric Schoeffler, baryton
Laurits Dragsted, klaver
Mette Borg, konférencier

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer