spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Night Fever release-show

Afholdt event

Night Fever release-show

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

02 feb 2024 kl. 19:00 - 03 feb 2024 kl. 02:00

Beskrivelse

UDSOLGT!

Den 2. februar 2024 bliver en mærkedag i dansk hardcore, når Danmarks mest stramtspillende og fandenivoldske band, Night Fever, vender tilbage med deres nye plade Dead End og holder releasefest i Pumpehuset sammen med en ustyrlig flok af ligesindede, nådesløse hardcore-bands: Rat Cage, Dream Warriors, Indre Krig, Tyrant og Moral End.

Danske Night Fever er vel efterhånden legender i undergrunden for deres spil-som-gjaldt-det-livet-hardcore punk og ikke mindst deres fandenivoldske koncerter. Night Fever ledes an af den ultraintense forsanger Salomon, der flankeres af et band, hvis musikalske aggressivitet banker afsted i vredens vold, hvor særligt guitarist Mathias Friborg stikker ud som en riff-mester af en anden verden.

Aftenen bliver et overflødighedshorn af sublim hardcore, for Night Fever hiver lige 5 lige så stramhøvlende bands med sin i Pumpehuset. Rat Cage kommer fra stål-byen Sheffield og leverer højoktan, politisk hardcore punk. Dream Warriors er brutale og den kan i den grad høres, at de kommer fra den svenske by Umeå, hvor solen aldrig står op. Indre Krig fra Københavns undergrund tager inden fanger med deres nådeløse angrebs-hardcore, hvor man ikke får et ben til jorden. Night Fever-forsanger Salomon tager en tur mere i manegen med sit andet band Tyrant, der buldrer derud af med hardcore i et af de tungere slæbegear. Sidst har vi spritnye Moral End, der viser, at arven fra DC hardcore stadig lever i bedste velgående.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .