spring til hovedindhold

NINA KREUTZMANN JØRGENSEN — koncert på Nordatlantens Brygge

NINA KREUTZMANN JØRGENSEN — koncert på Nordatlantens Brygge

Fra DKK 105,00

Sted

Dato

20 maj 2024 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Hør en af Grønlands mest populære sangerinder, når Nina Kreutzmann Jørgensen giver koncert på Nordatlantens Brygge anden pinsedag.


NINA KREUTZMANN JØRGENSEN

Nina Kreutzmann Jørgensen fik sit gennembrud i midten af 1990’erne, bl.a. som sangerinde i bandet Qulleq, og tog samtidig hul på en lang og alsidig karriere som sanger, musiker og sangskriver.

I begyndelsen af det nye årtusinde drog hun på verdensturné som korsanger for den islandske sangerinde Björk, og i 2008 opnåede hun stor succes med sit grønlandsksprogede soloalbum Eqqissineq.

I Danmark kendes hun også for det dansksprogede album Hun står i Nordenvind (2016). Og hun har bl.a. deltaget sammen med Julie Berthelsen i det danske Melodigrandprix 2019, hvor de sang nummeret League of Light, der fik en andenplads i Danmark og en stor førsteplads i Grønland.

Gå ikke glip af den enestående sangerinde Nina Kreutzmann Jørgensen, som ved denne sjældne koncert i København optræder sammen med Andreas Otte på bas og keybord.


PRAKTISK INFO

Koncerten varer 60 minutter. Der er unummererede siddepladser, og salen åbner 45 minutter før koncertstart.


Nordatlantens venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder