spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

NORDIC NOISE 2014

Afholdt event

NORDIC NOISE 2014

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 maj 2014 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

NORDIC NOISE 2014 finder sted i Pumpehuset den 23. og 24. maj. Ses vi?

Læs mere om festivalen her www.nordicnoise.dk

Det er desuden muligt at anskaffe sig en "Golden Ticket" hos blandt andet Sound Station, ACCORD, "SEX BEAT Records", Rock Uglen og Beat Bop i København. Ved at besøge en lokal pladeshop, får du adgang til begge festivaldage og afterparty til kun 300 DKK.

Det foreløbige line-up til Nordic Noise 2014 fremgår nedenfor.

Fredag den 23. maj 2014:

Siamese Fighting Fish fik et mindre gennembrud på deres 2. album Breathe:See:Move. Anmelderrosen væltede ned over bandet der blev udgivet i hele Europa og Japan. Hitliste placeringer, GAFFA pris for bedste Hard Rock album og "Årets udgivelse" på toneangivende magasiner (Bl.a GAFFA) taler sit tydelige sprog. Glæd dig når de spiller deres nye numre til Nordic Noise!

The Broken Beats udgav i 2013 deres anmelderroste album ”All Those Beginnings” og er et berygtet liveband med Kim Munk som det evige centrum.

Black Book Lodge har netop udgivet deres debutalbum Túndra der har fået top karakterer i den danske presse, og er nævnt som et af de bands man skal holde øje med i 2014.

Le Fox Holes er de musikalske udskejelser af 4 lurvede gamle hunde fra hele verden. Rillen er sat sammen af to diabolske danskere - Ollie på bas og Ibber på trommer. Guitaren er bemandet af den oprindelige tasmanske djævel, Mr. Yum Yum Saint Hamilton. Mikrofonen holdes af Juju Fox - en amerikaner med så meget tilstedeværelse som Old Glory selv, men med halvdelen af kalorierne.

Kill The Rooster er et hårdtslående stenerpunk band, der har turneret verden rundt i flere år, og til juli udgiver deres debutalbum.

Lowrider Betty

Lørdag den 24. maj 2014:

Freak Kitchen fra Sverige, med guitar-ikonet Mattias Ia Eklundh i front. Bandet er album-aktuelle i foråret og spiller en eksklusiv koncert i Danmark på Nordic Noise.

FATE, Danmarks bedste bud på AOR/hardrock lige nu, der netop har begået et af deres bedste albums nogensinde.

Electric Guitars med Søren Andersen og Mika Vandborg, som nok har stået for dette års måske største danske guitar-rock oplevelse.

Denners Trickbag med Mercyful Fate/King Diamonds Michael Denner og hans tro følgesvende, der i 2013 udsendte deres roste debutalbum.

L.A. Collection er tre unge rock’n’rollere, der siden 2010 har vist Danmark at træfsikker rock’n’roll aldrig bliver forældet. Inspirationen fra klassiske rockbands som ZZ Top, AC/DC, Aerosmith og Motörhead står klart frem i L.A. Collections musik, der gøres nærværende, relevant og opdateret med catchy omkvæd og en energi, der ikke er til at stoppe.

Statement består af fem erfarne drenge, som for nylig udgav deres debutalbum "Monsters". Albummet er blevet taget rigtig godt i mod, så kom og se bandet, hvis du er til klassisk hard rock.

SEA fra København spiller et gyldent mix af hard rock inspireret af de klassiske 70'ere og de heavy 80'ere.

The Boy That Got Away


-------------------------------------------------------------------------------

Nordic Noise Festival så dagens lys for første gang i 2013 hvor BLACK CITY, SHOTGUN REVOLUTION, Siamese Fighting Fish og Agent Fresco headlinede den rendyrkede rockfestival. Rockfestivalen vender tilbage i 2014 og denne gang bliver den større og line-uppet bredere end sidste år.

"Nordic Noise Festival 2013 var sjovt. Idéen om at skabe Danmarks eneste rendyrkede rockfestival var præget af ildhu, elementære begynderfejl og store musikalske oplevelser. Alt i alt en sprængfarlig cocktail, der har givet blod på tanden for mere. Derfor har vi valgt at geare op i 2014. Rammerne er de samme – Pumpehuset to dage i træk i slutningen af maj, men ambitionerne og budgetterne er større", udtaler talsmanden for Nordic Noise Michael H. Andersen.

Fredagens program kommer til at stå i den alternative rocks afdeling, med fokus på nogle af nordens mest bemærkelsesværdige alternative rockbands pt.

Lørdagen er dedikeret til den traditionelle guitar-baserede rock.

Sagt med andre ord – der er skruet godt op for guitaren i Pumpehuset den 23. og 24. maj.

Læs mere på http://www.nordicnoise.dk/

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Pumpehuset, studiestræde 52, 1554 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .