Log ind / Opret

NORDIC NOISE 2014

23 maj 2014 kl. 19:00 - 21:00

Pumpehuset, studiestræde 52, 1554 København


NORDIC NOISE 2014 finder sted i Pumpehuset den 23. og 24. maj. Ses vi?

Læs mere om festivalen her www.nordicnoise.dk

Det er desuden muligt at anskaffe sig en "Golden Ticket" hos blandt andet Sound Station, ACCORD, "SEX BEAT Records", Rock Uglen og Beat Bop i København. Ved at besøge en lokal pladeshop, får du adgang til begge festivaldage og afterparty til kun 300 DKK.

Det foreløbige line-up til Nordic Noise 2014 fremgår nedenfor.

Fredag den 23. maj 2014:

Siamese Fighting Fish fik et mindre gennembrud på deres 2. album Breathe:See:Move. Anmelderrosen væltede ned over bandet der blev udgivet i hele Europa og Japan. Hitliste placeringer, GAFFA pris for bedste Hard Rock album og "Årets udgivelse" på toneangivende magasiner (Bl.a GAFFA) taler sit tydelige sprog. Glæd dig når de spiller deres nye numre til Nordic Noise!

The Broken Beats udgav i 2013 deres anmelderroste album ”All Those Beginnings” og er et berygtet liveband med Kim Munk som det evige centrum.

Black Book Lodge har netop udgivet deres debutalbum Túndra der har fået top karakterer i den danske presse, og er nævnt som et af de bands man skal holde øje med i 2014.

Le Fox Holes er de musikalske udskejelser af 4 lurvede gamle hunde fra hele verden. Rillen er sat sammen af to diabolske danskere - Ollie på bas og Ibber på trommer. Guitaren er bemandet af den oprindelige tasmanske djævel, Mr. Yum Yum Saint Hamilton. Mikrofonen holdes af Juju Fox - en amerikaner med så meget tilstedeværelse som Old Glory selv, men med halvdelen af kalorierne.

Kill The Rooster er et hårdtslående stenerpunk band, der har turneret verden rundt i flere år, og til juli udgiver deres debutalbum.

Lowrider Betty

Lørdag den 24. maj 2014:

Freak Kitchen fra Sverige, med guitar-ikonet Mattias Ia Eklundh i front. Bandet er album-aktuelle i foråret og spiller en eksklusiv koncert i Danmark på Nordic Noise.

FATE, Danmarks bedste bud på AOR/hardrock lige nu, der netop har begået et af deres bedste albums nogensinde.

Electric Guitars med Søren Andersen og Mika Vandborg, som nok har stået for dette års måske største danske guitar-rock oplevelse.

Denners Trickbag med Mercyful Fate/King Diamonds Michael Denner og hans tro følgesvende, der i 2013 udsendte deres roste debutalbum.

L.A. Collection er tre unge rock’n’rollere, der siden 2010 har vist Danmark at træfsikker rock’n’roll aldrig bliver forældet. Inspirationen fra klassiske rockbands som ZZ Top, AC/DC, Aerosmith og Motörhead står klart frem i L.A. Collections musik, der gøres nærværende, relevant og opdateret med catchy omkvæd og en energi, der ikke er til at stoppe.

Statement består af fem erfarne drenge, som for nylig udgav deres debutalbum "Monsters". Albummet er blevet taget rigtig godt i mod, så kom og se bandet, hvis du er til klassisk hard rock.

SEA fra København spiller et gyldent mix af hard rock inspireret af de klassiske 70'ere og de heavy 80'ere.

The Boy That Got Away


-------------------------------------------------------------------------------

Nordic Noise Festival så dagens lys for første gang i 2013 hvor BLACK CITY, SHOTGUN REVOLUTION, Siamese Fighting Fish og Agent Fresco headlinede den rendyrkede rockfestival. Rockfestivalen vender tilbage i 2014 og denne gang bliver den større og line-uppet bredere end sidste år.

"Nordic Noise Festival 2013 var sjovt. Idéen om at skabe Danmarks eneste rendyrkede rockfestival var præget af ildhu, elementære begynderfejl og store musikalske oplevelser. Alt i alt en sprængfarlig cocktail, der har givet blod på tanden for mere. Derfor har vi valgt at geare op i 2014. Rammerne er de samme – Pumpehuset to dage i træk i slutningen af maj, men ambitionerne og budgetterne er større", udtaler talsmanden for Nordic Noise Michael H. Andersen.

Fredagens program kommer til at stå i den alternative rocks afdeling, med fokus på nogle af nordens mest bemærkelsesværdige alternative rockbands pt.

Lørdagen er dedikeret til den traditionelle guitar-baserede rock.

Sagt med andre ord – der er skruet godt op for guitaren i Pumpehuset den 23. og 24. maj.

Læs mere på http://www.nordicnoise.dk/

Partout Nordic Noise

Salg lukket


Nordic Noise 23 maj

Salg lukket


Nordic Noise 24 maj

Salg lukket


Early Birds partout billet

Salg lukket