Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

nordisk Fortælleaften

Afholdt event

nordisk Fortælleaften

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

14 mar 2018 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Nordisk Premiere. Nordens 2 dygtigste historiefortællere afholder nordisk præmiere på en fortælleevent af format:

Kvindekraft og mandsmod i Norden. Nordisk magi i sælsomme og dramatiske fortællinger.

Maria Arnadottir er fortæller og skuespiller, født og opvokset i Island, bosat i Ystad SE. Hun fortæller på let forståeligt svensk.

Dorte Futtrup er fortæller og forfatter. Bosat på Frederiksberg - vi kender Dorte fra pragtfulde fortællinger i galleri liisberg om bl.a. Frida Kahlo og Bertol Brecht - hver gang for fulde huse.

Publikumsreaktioner ved dansk forpremiere:

“En forrygende oplevelse! To stærke kvinder, to fortællere ... de kan sammen og hver for sig fortælle, så tiden går i stå, og verden åbner sig. Deres levende fortællekunst var fra alle nordiske lande og foregik på letforståeligt svensk og dansk. Forestillingen anbefales varmt.”

Vi præsenterer samtidig en ny og spændende hvidvin “Lento” fra Calabrien i Italien. Den kan købes i pausen. Gå ikke glip af denne spændende aften - vi glæder os til at lukke op for de første af sæsonens spændende events - der kommer flere, men derom senere!

Projektet har søgt støtte i Halsnæs Kommunes Kultur og fritid.

På gensyn:

Annette og Christian Liisberg

Galleri Liisberg.

Lokation

Færgeterminalen Færgeterminalen, Færgevejen 4, 3390 Hundested

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer