spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NORDISK KONCERT – musikkens diversitet i en globaliseret verden

Afholdt event

NORDISK KONCERT – musikkens diversitet i en globaliseret verden

Fra DKK 20,00

Sted

Dato

03 dec 2020 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

NORDISK KONCERT 

Tag på musikalsk rejse til de nordiske lande i selskab med musikere fra Island, Danmark, Sverige og Norge og oplev musikkens diversitet i en globaliseret verden


Velkommen på en musikalsk rejse igennem Norden, hvor der sættes fokus på de kendetegn, som findes inden for nordisk musik, og både ligheder og forskelle mellem de nordiske lande. Du kommer med andre ord på en rejse mellem landene, hvor deres musikhistorie, folketoner og karakteristiske elementer vil blive præsenteret gennem sange og musikværker.

Musikerne er fra Island, Danmark, Sverige og Norge, og de studerer alle på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og brænder for at danne sammenhold mellem landende.

Koncerten henvender sig til både voksne og børn – og vi ser frem til en enestående rejse i Nordens musikalske univers.   


Medvirkende:
Guðrún Brjánsdóttir, Sopran (Island)
Kristín Jónsdóttir, Tværfløjte (Island)
Åsne Sandegren, Mezzosopran (Norge)
Love Persson, Klaver (Sverige)
Hilde Zijlstra, Tværfløjte (Danmark)
Mads Andersen, Bariton, Guitar (Danmark)
Benjamin Pedersen, Klaver (Danmark)
Camilla-Elisa Larsen, Kordirigent, Klaver (Danmark)
Rebekka Madsen, Rytmisk sang, Guitar (Danmark) 

Koncerten varer 90 minutter.

Covid-19
Koncerten afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


NB. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med studiekort eller medlemskort (Nordatlantens venner).

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .