spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NORDISK KONCERTKOR – enestående koncert på Nordatlantens Brygge

Afholdt event

NORDISK KONCERTKOR – enestående koncert på Nordatlantens Brygge

Fra DKK 30,00

Beskrivelse

NORDISK KONCERTKOR

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve det Nuuk-baserede nordiske koncertkor

Nordisk Koncertkor er et firstemmigt blandet kor med base i Nuuk. Koret synger såvel klassisk som rytmisk musik, men har størst fokus på den klassiske. Desuden søger koret ofte nye veje og opsætninger i kombination med eller som supplement til den klassiske sangtradition.

Som en afrunding af korets rejse og deltagelse i Nordklang 2022 i Island afholder koret denne koncert på Nordatlantens Brygge i København. Og som dirigent Bente Colding-Jørgensen siger det:

- Det har i mange år har været et stort ønske for Nordisk Koncertkor at afholde en koncert på Nordatlantens Brygge. Nu ser vi denne drøm gå i opfyldelse, så også kormusik-interesserede i København kan stifte bekendskab til den grønlandske sangtradition, og grønlændere i København får mulighed for at høre koret synge de kendte grønlandske sange.

Læs mere om koret her på nordatlantens.dk

Koncerten varer 60 minutter

Entre: 40 kr

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .