Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nycirkus-workshops ved Ørestad Streethal

eventet sluttede

Nycirkus-workshops ved Ørestad Streethal

Fra Gratis

Sted

Dato

04 jul 2019 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

Sommerferien er for nogle vilde rejser og eksotiske oplevelser, men for dem der bliver hjemme er der også nye oplevelser i sigte i år. Den 1. – 4. juli, kl. 10.00 – 13.00, tilbyder GLiMT nemlig gratis undervisning i flere forskellige nycirkusdiscipliner igennem 3 timer hver dag, og her kan man prøve kræfter med luftakrobatik, dobbelakrobatik, jonglering og dans sammen med GLiMTs dygtige undervisere.

Workshoppen er gratis, og er for alle børn, unge og voksne der er hjemme i sommerferien, og har lyst til at prøve kræfter med nycirkus, så bare kom og mød op.

Som deltager på workshoppen kommer du til at udfordre sig selv, arbejde sammen med nye mennesker, have det virkelig sjovt, og stifte bekendtskab med en anderledes måde at bruge din krop.

1. – 4.- juli kl. 10.00 – 13.00 hver dag.
Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 København.
Tilmeldingen er gratis, og du er velkommen til at melde dig til én eller flere dage af workshoppen. 

Følg i øvrigt med og hold dig opdateret om GLiMTs mange aktiviteter på vores facebook-side: www.facebook.com/glimt.info

Workshoppen skabes i samarbejde med Grundejerforeningssekretariatet Ørestad, og med støtte fra Amager Vest Lokaludvalg.

workshop

Arrangør

GLiMT Amager er et lille storbyteater med base i Amager Vest. Teatret udspringer af det professionelle scenekunstkompagni GLiMT, der blev skabt i 2002 af Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen. GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. GLiMT arrangerer forestillinger, workshops og masser af andre aktiviteter. Følg med i vores mange forskellige aktiviteter på vores hjemmeside: www.glimtamager.dk  

Lokation

Ørestad Streethal Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .