spring til hovedindhold

ODENSE SPECIALØL FESTIVAL 2024

ODENSE SPECIALØL FESTIVAL 2024

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

13 jan 2024 kl. 12:00 - 21:00

Beskrivelse

Efter en overvældende succes, og et fuldstændig udsolgt event i 2023, er vi nu klar til at præsentere jer for: 
ODENSE SPECIALØL FESTIVAL 2024! 

Lørdag d. 13. januar 2024 slår vi endnu engang dørene op for vores ølfestival, hvor vi sammen med 15 danske bryggerier vil sende jer afsted på en smagsrejse i øllets verden! 

På dagen vil hvert bryggeri have deres egen stand, hvor de har medbragt deres bedste, nyeste og mest populære bryg, som I gæster har mulighed for at smage på i løbet af dagen. 

På ODENSE SPECIALØL FESTIVAL vil I finde en meget stor variation og stort antal af øl. I løbet af dagen vil der igen foregå BEER-BATTLES, hvor de forskellige bryggerier konkurrerer med deres øl i følgende 4 kategorier: 
- Dagens Bedste Lager

- Dagens Bedste IPA 

- Dagens Bedste Sour

- Dagens Bedste Stout/Porter 

Til dette års festival har I muligheden for at købe 3 forskellige billetpakker: 

Billet 1: 300kr - Adgang til hele festivalen 12-21 inkl. 20 smagspoletter + personligt smageglas.

Billet 2: 180kr - Adgang til første session af festivalen 12-16 inkl. 10 smagspoletter + personligt smageglas.

Billet 3: 180kr - Adgang til anden session af festivalen 17-21 inkl. 10 smagspoletter + personligt smageglas. 


Skulle sulten melde sig, har I mulighed for at købe et måltid mad ved vores køkkenpartner i løbet af dagen. 

Sæt et stort X i jeres kalender d. 13. januar 2024! Vi glæder os til igen at se jer alle til ODENSE SPECIALØL FESTIVAL

OBS: Vær opmærksom på at der er en pause imellem kl. 16-17. Denne pause er lavet for at give bryggerierne et pusterum, hvor de kan få sig et måltid og forberede sig på anden session.

Arrangementet er 18+

Arrangør


Anarkist Brewing er, med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene bedre, et mikrobryggeri, der nedbryder konventionerne inden for ølbryggeri. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Vi huser alt fra Comedy Nights, koncerter til musikalske fortællinger og et hav af ølsmagninger i samarbejde med mange andre danske bryggerier!

Lokation

Anarkist - Beer & Food Lab, Albanigade 20, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på