eventet sluttede

Ohwell Booking x OTOOTO // RUST Sleeps Around Residencies

DKK 115,00

Sted

Dato

24 nov 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Som en del af det prisvindende RUST Sleeps Around-koncept har RUST slået sig sammen med en række af landets nyetablerede, uafhængige musikselskaber om det helt nye projekt RUST Sleeps Around Residencies.

OTOOTO

OTOOTO, som betyder 'lyd lyd' på japansk, er det nyeste skud på stammen i dansk Jazz. Siden bandet blev dannet i 2019 har de høstet anderkendelse fra flere radiostationer og anmeldere. Allerede i November 2020 kunne de se tilbage på et år med et utal af koncerter med blot tre singler ude.

Lyden af OTOOTO er defineret af Jonas Due (Trompet) og Oilly Wallace' (Saxofon) lyriske og lette melodier. Med en karakteristisk lyd fra den legendariske vintage synthesizer Juno 106 og et stærkt neo-soul/R&B groove er rammerne er sat.

Sangene fylder lytteren med en følelse af håb og glæde, imens musikken udfolder sig på en harmonisk og legende måde. Den 21. maj 2021 udgav bandet deres længe ventede debutplade 'This Love Is For You', der blev rost af blandt andre Politikken og har figureret som Ugens Album på P8 Jazz.

OTOOTO er en unik sammensætning, som præsentere fem store personligheder i dansk jazz - på en måde, som ikke er set før.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg og er støttet af Tuborg Fondet samt Nørrebro Lokaludvalg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .