Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

OLOF OLSSON

eventet sluttede

OLOF OLSSON

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 nov 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

DRIVING THE DOUBTS AWAY – INFO COMEDY AF OLOF OLSSON

Hvad er forskellen mellem højkultur og lavkultur? 

Er frikadellen svensk?   

Kan et urinal for alvor være kunst?


Olof Olsson tager dig med på en performativ og komiske rejse fra forskellige fjollede lavpunkter til poetiske højdepunkter og tilbage igen. Driving the Doubts Away er en forløber til den anmelderroste Driving the Blues Away (2011-2020).

Billletten giver adgang til et helaftensarrangement, hvor man fra kl 18.00 kan købe varme retter for under 100 kr og efter performance showet er der Dj og drinks og festlig stemning på Den Frie Udstillingsbygnings cafe Pegasus. 

En sjov aften i selvskab med kunstner Olof Olsson og Den Frie Udstillingsbygning. Køb din billet med det samme - begrænset antal billetter.

Olof Olsson
Olof Olssons hollandske katolske mor og svensk protestantisk agnostisk socialdemokratisk far mødtes på Mallorca. I sin ungdom gjorde Olof forsøg inden for kemi, fotografi, journalistik og som radiodiscjockey. Efter at have studeret engelsk, filosofi og oversættelsesteori i Lund, gik Olof på kunstskole i Stockholm og København. I kunsten arbejdede Olof mellem 1992 og 2007 med konceptuelle interventioner. Siden 2007 optræder Olof med infokomedie – scenepræsentationer, der kombinerer formaterne foredrag, komedie, melodrama og konceptuel folkemusik.

Foto: Christer Engström

Lokation

Den Frie Udstillingsbygning Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .