Omvendt Jobmesse

11 sep 2018 kl. 09:00 - 11:00

Mungo Bhàr, Fredericiagade 1, 6000 Kolding


ER DU JOBSØGENDE eller MANGLER DU ARBEJDSKRAFT?


I JOBVÆRKET ønsker vi at være proaktive i processen som jobsøgende. Derfor inviterer vi virksomheder, vikar- og rekrutteringsbureauer til at møde os på en ny og innovativ måde:

Det sker på Mungo Bhàr tirsdag. d. 11/9 i tidsrummet 9 - 11

Dét skal jo være nemt at huske !!

Planen er, at hver jobsøgende har en lille opstilling i Mungo Bhár, hvor vi viser hvem vi er, hvilke kompetencer vi har og hvilke jobs vi søger.

Dette er en unik mulighed for dig, der vil foran i køen og huskes for mere end din ansøgning eller jobopslag.

Man kan fx medbringe CV, visitkort, personligt gøgl eller andet materiale, der viser, hvem du er og hvad du kan! Vi håber at du vil være kreativ så der kommer smil på læberne!


Der er mennesker bag ansøgningerne - så kære virksomheder, kom og mød os vi er måske jeres nye kollegaer!


PRAKTISK:
Det kommer til at foregå sådan, at de deltagende virksomheder kan gå rundt med en kop kaffe og besøge vores stande, få en uformel snak samt mulighed for at netværke med os. Dette kan også være en god øvelse i at præsentere sig selv og bryde nogle personlige grænser.

  • Klokken 8 - 8:45 : Klargøring af personlige stande
  • Klokken 9 - 11 : Bydes virksomhederne indenfor! Vi beværter med kaffe/kage, god stemning og herlig personligheder!
  • Klokken 11 - 11:30 : Fælles oprydning og nedpakning af stande.

Vi vil til tirsdagsmøderne op til jobmessen forberede os til dagen og have forskellige fokusemner. Blandt andet vil vi se på vores personlige materiale, snakke og øve personlig fremtoning.

UDVID DIT PROFESSIONELLE NETVÆRK

Det er vigtigt for os, at du som jobsøgende viser din interesse og opbakning for projektet allerede nu, så vi kan få inviteret de relevante aktører til vores messe!

Derfor er der lidt at spare hvis du tilmelder dig inden 1. august! Her er deltagerprisen for jobsøgende er 45 kr. + gebyr. Sidste tilmeldingsfrist er 20. august 2018 i perioden og fra 1.-20. august koster det 60 kr. + gebyr at deltage.

For virksomheder er det gratis at deltage! Men vi ser gerne at I tilmelder jer senest 3. september, så vi kan sikre forplejning til alle - skriv os i kalenderen allerede i dag! Måske er en af os jeres kommende kollega :D

Så om du er ledig eller virksomhed, vil det glæde os, hvis du viser interesse for vores Facebook begivenhed ved at trykke DELTAGER eller INTERESSERET https://www.facebook.com/events/632308147104529/


Med venlig hilsen
Jobværket Kolding

Tilmelding for virksomhed

Gratis

Tilmelding for jobsøgende inden 1. august

DKK 45,00 + DKK 8,36 gebyr


Tilmelding for jobsøgende 1-20. august

Kommer snart