Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Onkel Dannys Efterårsblues

Afholdt event

Onkel Dannys Efterårsblues

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 nov 2023 kl. 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi tager med Dan Turéll ud i en verden der stadig er for meget, overvældende og banal mange år efter han forlod den.

Vi ankommer via Hovedbanegården og går Onkel Danny i hælene på Istedgade, sidegaderne, og helt tæt på det private, inde på Frederiksberg, hvor han er endnu mere ordknap.

Vi  går i fodsporene på en stilsikker, selvstændig sprogkunstner. Der er stykker af Onkel Danny og Mor Danmark på et fødselsdags roadtrip og efterforskning af en særligt savnet og mistænkt poet, og hvad han kan byde på af digte, drab og døgnfluer i Vesterbro i myldretid og tusmørke.

Han er vejviser til langt ude steder gennem sine ord. Men vi kigger på de historier og gader vi kan genkende med udgangspunkt fra Hovedbanegården. Fra glimt fra ungdommen i Vangede til hans krimier om sandhed, konsekvens og kontant betaling med Vesterbro som midtpunkt.

Det er ikke bare neon og værtshuslamper der spejler sig i de våde brosten. Der er visdom og vanvid fra et par store kontinenter, og understrømme fra andre dimensioner under enhver hyldest til hverdagen fra Onkel Danny. Karma Cowboy er også Dharma Detective.

Han anerkendte gladeligt sine forbilleder. På den måde blev han Onkel Danny, der mere end én gang har trykket mig et forfatterskab eller et af verdens paradokser i hånden. Turen er altså både en hyldest og en anbefaling af Dan Turèll.

Turen begynder på Hovedbanegården, og vi kommer gennem Vesterbro ad sidegader til Istedgade og Halmtorvet, og strejfer grænsen til Frederiksberg, og når op mod Hovedbanegården igen, og måske videre.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Modeltoget på Hovedbanegården, I indgangshallen fra Hovedindgangen, København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .