Online/Live webinar med Umahro Kroppens krisehåndtering, hvad kan du selv gøre?

eventet sluttede

Online/Live webinar med Umahro Kroppens krisehåndtering, hvad kan du selv gøre?

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

07 apr 2020 kl. 19:15 - 20:15

Beskrivelse

Det er nok de færreste af os, der havde forudset den krise, som vi alle pt. befinder os lige midt i. En krise, som påvirker os såvel fysisk som mentalt. 
Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at komme stærkest muligt igennem.

På webinaret vil du høre om:

 • Hvad er dine stærkeste sundhedsvåben, når krisen rammer?
 • Hvorfor rammer sygdom også sunde mennesker – og hvorfor bliver de oftest hurtigere raske og klarer sig bedre?
 • Hvordan booster du dine chancer for at stå stærkest muligt ift. diverse sygdomme

Ekspert: Umahro Cadogan er ekspert i Functional Medicine og sundhedsfaglig direktør i egen sundhedsvirksomhed. Han er vært og ekspert i TV-serien “Kan man spise sig rask?” på TV2, uddannelsesleder på Sundhedsrådgiver-uddannelsen i basal sundhed, har hjulpet over 10.000 klienter 1-til-1, er forfatter til en lang række bøger om sundhed, hvoraf den seneste er “Fra sund til personlig toppræstation” og en hyppigt anvendt foredragsholder og underviser herhjemme og i udlandet. Desuden sidder han med i større forskningsprojekter om kosten, ernæring og sundhed både herhjemme og i udlandet.

Arrangør

Vi er til for de nysgerrige. For os, der tør blive inspireret af andre, så vi udvikler os både som mennesker og som virksomheder. For os, der ikke altid bare følger strømmen og gør som alle andre.

Hos YOUANDX møder du mennesker, der har noget på hjerte. Mennesker, der har en dyb faglig indsigt, og som brænder for det, de laver. Og samtidig finder du foredragsholdere, som du ikke møder andre steder.

Lokation

Danmark, Danmark

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .