Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Open Studios #5

eventet sluttede

Open Studios #5

Billetter fra DKK 30,00

Sted

Dato

23 maj 2019 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design byder indenfor til en serie af Open Studios blandt husets kunstnere og designere – kom med og få et blik ind i kunstens maskinrum. Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker.

AFTENENS PROGRAM

Marianne Hesselbjerg

Trine Søndergaard

Jørgen Carlo Larsen


Om Kunstnerne: 


MARIANNE HESSELBJERG
 
Marianne Hesselbjerg (1949) arbejder med skulpturer og installationer, der tematiserer afgræsninger i fysisk og mental forstand. Hun beskæftiger sig indenfor et bredt felt af materialer, som oftest rummer et minimalistisk og køligt udtryk. Hendes stedspecifikke værker rummer en refleksion over samspillet mellem rum, materialitet og struktur. Værkerne balancerer et sted imellem et minimalistisk formsprog, en forankring i rummet og en større fortælling. Man kan sige at hendes værker på én og samme tid erobrer og smelter sammen med rummet. Rummet er lige så vigtigt for værkerne, som værkerne er for rummet.

Marianne Hesselbjerg er født i 1949 i Hvirring, og er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi (1979-1986). Hesselbjerg bor i dag i København og arbejder på FABRIKKEN i Sundholm.

Efter studio visits hos de tre kunstnere, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin.

Open Studios er et tilbagevendende arrangement, hvor tre kunstnere eller designere fra FABRIKKEN inviterer indenfor. Programmet bliver offentliggjort løbende på Facebook.

TRINE SØNDERGAARD 
Trine Søndergaard (1972) er en dansk fotografisk billedkunstner. Hendes arbejde er præget af en præcision og en sensibilitet, der eksisterer sammen med en undersøgelse af fotografiet, dets grænser og hvad der udgør et billede.

Søndergaard gjorde sig bemærket med serien Now That You Are Mine, om prostituerede i Skelbækgade på Vesterbro, som hun modtog den prestigefyldte tyske bogpris Albert Renger Patzsch Preis for i 2000. Siden da er det blevet til en række hædersbevisninger, herunder et treårigt arbejdstilskud fra Danmarks Kunstfond. Søndergaards værker har været udstillet på solo- og gruppeudstillinger verden over. Kunstneren er repræsenteret i flere offentlige samlinger, blandt andet MUSAC Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y Leon i Spanien, The Museum of Fine Arts i Houston, USA, The Hasselblad Foundation i Sverige, ARoS, Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet.

I oktober 2018 åbnede hun en omfattende solo-udstilling på Musée d'Art Moderne André Malraux i Le Havre, Frankrig. Kunstneren modtog Anne Marie Telmányis ærespris for kvindelige kunstnere i marts 2018. Trine Søndergaard er medlem af Grønningen og repræsenteret af Martin Asbæk Gallery, København og Bruce Silverstein Gallery, New York. 

JØRGEN CARLO LARSEN 
Jørgen Carlo Larsen arbejder ofte med interessen for både kunstnerens og 'almindelige menneskers' behov for at sætte et præg på den virkelighed, vi kalder vores fælles kulturelle rum. Han undersøger konceptet at vi "indretter os", som fx manifesteres, når en haveejer hænger CD'er op i et kirsebærtræ for at holde fuglene væk. Jørgen Carlo Larsen arbejder i feltet mellem det banale og mere sammensatte og komplicerede, hvor det klassiske og det tilfældige krydser hinanden.

Jørgen Carlo Larsen (f. 1954) er uddannet på Glyptoteket ved Egon Bjerg Nielsen og på Kunstakademiet i København hos bl.a. Richard Winther og Bjørn Nørgaard. Jørgen Carlo er medstifter af TAPKO og Skulpturi.dk. 


OPEN STUDIOS FORÅRSPROGRAM 

Vi inviterer til OPEN STUDIOS imorgen, fredag den 24. maj igen - tjek programmet ud her:


  OM FABRIKKEN

  Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et kunstproduktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere og designere arbejder. Vi huser 52 atelierer, en stor produktionshal, artist-in-residence-programmer, den alternative kunstmesse Alt_Cph og meget mere.

  Foto: Marianne Hessenbjerg 

  // ENGLISH:

  The FACTORY of Art and Design invites art lovers, our neighbours and those who are curious to a series of Open Studios. Join us and get a look behind the scenes to see what some Denmark’s contemporary artists are working on at the moment.

  The FACTORY of Art and Design is a production and ressource center in Copenhagen, where professional artists and designers work in more than 50 studios. The FACTORY facilitate artist-in-residence programs, host the annual Alt_Cph art fair, work with local schools on outreach projects, and much more.

  THE EVENING’S PROGRAM

  Marianne Hesselbjerg

  Trine Søndergaard 

  Jørgen Carlo Larsen

  Afterwards the Factory of Art and Design invites you for a glass of wine.

  Every last Thursday in the month, the Factory of Art and Design invites to Open Studios. Meet three artist or designers who will present their work and practice in their own studio.

  The dates for Open Studios in the spring 2019 (programme TBA):

  • Friday 24. May, 15.30

   Photo: Marianne Hesselbjerg

  Lokation

  FABRIKKEN For Kunst og Design FABRIKKEN For Kunst og Design , Sundholmsvej 46, 2300 København S

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .