spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Oplev det ny H.C. Andersens hus og have i Odense

Afholdt event

Oplev det ny H.C. Andersens hus og have i Odense

Fra DKK 155,00

Sted

Dato

04 sep 2023 kl. 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Det nye museum og museumshaven danner en atmosfærisk oase i hjertet af Odense, og nu får du en helt unik mulighed for at høre om projektet.

Landskabsarkitekterne hos MASU har i samarbejde med japanske Kengo Kuma & Associates og Cornelius+Vöge mfl. skabt et mangfoldigt og inviterende sted i forlængelse af omkringliggende by, hvor bygning og landskab flettes sammen til en helhed.

Grænser mellem inde og ude, oppe og nede udviskes, og et eventyrligt forløb af rum skaber rammerne for den komplekse og flertydige verden i H.C. Andersens historier. Det ny haverum bliver en integreret del af byens forløb og de tætte historiske gader omkring H.C. Andersens fødehjem. Et komplekst område der har gennemgået en omfattende udvikling, bl.a. med lukning og byomdannelse af Thomas B. Thriges gade til byrum og letbane.

At vandre, opleve og sanse er essentielle temaer i H.C. Andersens eventyr. Haven er komponeret som en vandring gennem stemninger og atmosfære, hvor høje hække leder ad bugtende stier gennem en række scenografiske haverum. Hækkene danner væggene omkring skiftende indtryk fremkaldt af planternes dufte, farvespil, teksturer og skift i skalaer, der sammen pirrer nysgerrigheden og sætter fantasien i spil.

Du får her en unik mulighed for at være med, når landskabsarkitekterne fortæller om projektet. Vi skal høre Malin Blomqvist, landskabsarkitekt MARK MDL, partner og landskabsarkitekt MDL Margrethe Holmberg fra tegnestuen MASU Planning. Bagefter skal vi på havevandring og til sidst er der tid til at besøge selve museet.

Program
14.00 Oplæg v/ Malin Blomquist og Margrethe Holmberg, MASU Planning
15:00 Besigtigelse af H. C. Andersen haven
16:00 Besøg på museet

Arrangementet er for medlemmer af Dansk Magisterforening/JA, Forbundet Arkitekter og Designere og Danske Landskabsarkitekter. Der er begrænset pladser og det er først til mølle. Ikke-medlemmer kan også indløse billet.

Du kan tilmelde dig via Billetto her. Det koster 155 kr. at deltage i arrangementet og entrebillet til museet er inkluderet. Ikke-medlemmer har mulighed for at købe billet til 255 kr.

Tilmeldingsfrist: 27. august

Tid: Mandag d. 4.september 2023 kl. 14:00 – 17:00
Sted: H.C. Andersens Hus, H.C. Andersen Haven 1, Odense C – vi mødes ved hovedindgangen

Læs mere om museet her: H.C. Andersens Hus

Fotograf: Rasmus Hjortshøj

Lokation

H.C. Andersens Hus, H.C. Andersen Haven 1, 5000 Odense

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .