spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

På vej til New York

Afholdt event

På vej til New York

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 feb 2023 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Nordisk-Russisk Musikforening præsenterer Rudersdal Kammersolister i et program, som de senere på foråret spiller på deres USA-turné med koncerter i New York og Pennsylvania.
Ensemblet har senest høstet international anerkendelse for sin første cd-indspilning med bl.a. topkarakter 5 stjerner i BBC Music Magazine og stor ros fra Gramophone, der skrev ”formidably accomplished as expected from musicians of the highly re-garded Rudersdal Chamber Players”.
Siden starten i 2017 er de blevet et efterspurgt ensemble med ca. 30 årlige koncerter. De har turneret i Sverige, Norge, Tyskland, Polen og Rusland (før krigen), og udover USA har de bl.a. engagementer i Canada i kalenderen. I USA er de inviteret af Weekend of Chamber Music ledet af komponisten Andrew Waggoner. Christine Pryn samarbejdede med ham for år tilbage, og han genoptog kontakten, da han hørte om etableringen af kammersolisterne, som han har udtrykt stor begejstring for.

Aftenens program byder på klassikere af musik af Rachmaninov, Carl Nielsen og den svenske romantiske komponist, Amanda Maier-Röntgen. Rudersdal Kammersolister har gjort det til en mærkesag at udbrede kendskabet til kvindelige komponister fra romantikken, der ikke har fået den opmærksomhed, som deres musik fortjener. Maier-Röntgens musik ligger stilmæssigt et sted mellem Schumann og Richard Strauss og er både virtuos og velklingende.
Det nye værk på programmet er klaverkvartetten ”to be or not to be…” skrevet til ensemblet i 2019 af den anerkendte russisk-britiske komponist, Dmitri Smirnov. Det blev det sidste større værk, han færdiggjorde, før han gik bort under pandemien. Hans musik blev bandlyst af Sovjetstyret, hvorfor han flygtede til England. Det nye hjemland tog han især til sig gennem lyrikken og litteraturen, og han havde en forkærlighed for især Blake og Shakespeare, hvis ”Hamlet” er inspirationskilden her.Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .