eventet sluttede

Paco de Lucia Tribute Concert

DKK 180,00

Sted

Dato

08 jul 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Flamenco guitaristen Paco de Lucía døde i februar 2014. Han nåede at modtage nogle af Spaniens mest prestigefyldte priser, herunder Gold Medal of Merit i Fine Arts i 1992 og Prince of Asturias Award for the Arts i 2004.

Chick Corea:  ”Paco inspirerede mig i opbygningen af min egen musikalske verden så meget som Miles Davis og John Coltrane, eller Bartok og Mozart.”

Larry Coryell: "....det var det største ægte guitarspil, jeg nogensinde har hørt eller nogensinde vil høre."

George Benson:  "Den største guitarist i verden i dag for mig er Paco de Lucia"

I 2016 kom dokumentarfilmen "Paco de Lucia - Flamencoens Mester"

For at hylde denne store musiker, guitarist og komponist har flamenco-guitaristen Poul Jacek Knudsen samlet et hold af musikere i international klasse:

Mathias Heise (mundharmonika) - har bl.a.  modtaget Ben Webster Prisen 2017 og i 2016 modtog han Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Bjarke Falgren (violin) - Blev nomineret til ”Årets danske jazznavn” i Danish Music Awards 2003. I foråret 2002 modtog han Rytmisk Musikkonservatoriums talentpris og i 2017 modtog han som den første "Ellen og Svend Asmussen Prisen".

Svend Asmussen har entusiastisk udpeget ham som sin efterfølger med orderne: ”Bjarke Falgren er den hårdest svingende violinist (the hardest swingin´fiddler) jeg har hørt siden Stuff Smith.”
Manuel Weber (Kieler Nachrichten): "Falgrens færdigheder i  musikens  sprog er uden grænser, hans præcision og hans spektakulære, forførende, lyriske spil er årsag til at man er nødt til at søge vidt og bredt for tilstrækkelige superlativer"

Mikkel Nordsø (guitar) GAFFA: "superguitarist og vinder af Ken Gudmand Prisen 2012! Prisen anses for at være en af rytmisk musiks vigtigste priser herhjemme, som har til formål at skabe opmærksomhed om de musikere, der skaber musikken og lever med og for den”

"Mikkel Nordsø er kendt som en meget alsidig og vanvittig dygtig guitarist."

"Mikkel Nordsø har hævet sig over genrebegrænsningerne og står nu som en af Danmarks bedste og mest skattede musikere." (Copenhagen World Music Festival 2016)

Flamenco Passion:  

Poul Jacek Knudsen (guitar) - Nicolai Land (bas) - Anders Pedersen (cajon/percussion)

”Knudsen er en brillant guitarist som ikke tøver med at lave nogle harmoniske ekskursioner når temaet kræver det, …men altid inden for rammerne af det traditionelle flamenco sprog. Sådan ! Med en lyd der er fuldstændig aktuel og frisk uden konservatisme. Ren ”guitarra jonda” (dyb guitar)." - (Juan Vergillos i dagbladet ”Diario de Sevilla”)

FLAMENCO PASSION blev nomineret til en Danish Music Award 2011 i kategorien Årets Danske Worldtrack.

FLAMENCOPASSION2 var månedens Cd i januar 2011 på DMF/Kbhs hjemmeside

Flamenco Passion har bl.a. spillet på International Flamenco Festival Ankara og Malmö Guitar Festival

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .